U TEŠKOM STANJU: Dijana Hrkalović hitno prebačena u zatvorsku bolnicu, ima koronu!

Zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović prebačena je jutros hitno u zatvorsku bolnicu.

Foto: Ilustracija

Hrkalović se nalazi u pritvoru od 15. oktobra, zbog sumnje za trgovinu uticajem i veze sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka.

Mladen Radulović, novinar, izneo je u programu TV Pink najnovije informacije o zdravstvenom stanju Dijane Hrkalović koja je pozitivna na koronavirus. Kaže da je Hrkalovićka prebačena u zatvorsku bolnicu, kao i da je ranije imala druge zdravstvene probleme.

– Imamo najnovije informacije, da je ona u teškom zdravstvenom stanju i da je zaražena koronavirusom. Ona je i ranije imala neke tegobe, ona je prebačena u zatvorsku bolnicu, jer joj se stanje naglo pogoršalo – rekao je Radulović u Novom vikend jutru.

Međutim, advokati Hrkalovićeve kazali su da su se sa svojom klijentkinjom videli juče, da je tada bila dobro i da je test na koronavirus bio negativan.

Inače, Darko Elez, koji je u BiH osuđen na 15 godina zatvora na osnovu priznanja krivičnih dela, mogao bi da reši najmanje četiri ubistva koja su se dogodila u Srbiji, ukoliko odluči da svedoči. Od njegovog iskaza mogla bi da zavisi i dalja sudbina bivše državne sekretarke u MUP-a Srbije Dijane Hrkalović.

Operativne informacije ukazuju da je ona umešana u ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, zbog čega se tada navodno obratila Elezu, navode mediji.

(Tpknews.com/Pink)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Da neće posle par dana da objave da je preminula od posledica korone. Perfidan način da je zauvek ućutkaju jer je zapretila da će da kaže sve što zna. Izgleda da batama d… gaće žvaće zbog toga.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker