DA LI JE NESTALA NATAŠA U BEČU PRONAĐENA: Nemački mediji kažu da jeste, ali njeni najbliži negiraju (FOTO)

Za Natašom Veselinović Radovanović koja je nestala 30. marta u Beču, još se traga, a u javnost je dospela navodna informacija da je ona pronađena, ali da se čeka potvrda policija.

Foto: Facebook

Ovu vest je prenela izvesna Sara Mikić, koja se na Fejsbuku predstavila kao njena kuma.

– Dragi moji prijatelji, prvo da vam zahvalim na vašoj tako ogromnoj angažovanosti povodom moje molbe da zajedno sa mnom pomognete u traženju Nataše Veselinović. Obaveštavam vas svi koji ste se odazvali mojoj molbi, da je pronađena živa, u kakvom stanju ne znam, ali kako god da je popraviće se ljubavlju i pažnjom svih nas koji je volimo hvala vam još jednom od srca… Voli vas i zahvalna Sara – napisala je Mikić na svom Fejsbuk profilu.

Ona je ipak obrisala taj status, pa napisala sledeći: “Sve informacije u vezi sa Natašom Veselinović koje sam ranije objavljivala da je pronađena nisu još uvek potvrđene od strane policije, zato nastavljamo i dalje da delimo. Hvala”.

Foto: Printskrin Facebook/Sara Mikic

“Telegraf” je pozvao broj telefona koji je ostavljen kao kontakt za bilo kakvu informaciju, a sa druge strane slušalice demantovali su ove navode. Naša sagovornica nije želela da se predstavi i otkrije ime, ali nam je rekla da ne poznaje nikakvu Saru Mikić i da čekaju informacije od policije.

– Zaista ne poznajem tu ženu. Čim neke informacije dobijemo, vi ćete za to saznati. Molim vas da me razumete – rekla nam je žena koja se nije predstavila, a čiji je broj stajao pored apela za pomoć u potrazi.

Međutim, i nemački portal “Heute” tvrdi da je Nataša pronađena i da je sve vreme bila sa dečkom.

Na Fejsbuk grupi Nestali Srbija – Fondacija Tijana Jurić, stoji informacija da se za Natašom još uvek traga.

(Tpknews.com/Telegraf)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker