SKANDAL U PETROVCU NA MLAVI: Policajac ukrao novac iz stanice koji je pošteni nalazač doneo

Policajac G. M. zvani Muštikla iz Petrovca na Mlavi suspendovan je sa posla zbog toga što je prisvojio novac koji je jedan pošteni nalazač našao u gradu i doneo u policijsku stanicu.

Foto: D.N.

Policajac je uzao više od 40.000 dinara, a skandal je otkriven kada je vlasnik koji je izgubio novčanik došao u stanicu nakon što je obavešten da je pošteni nalazač našao i doneo novčanik.

– Čovek je našao novčanik sa novcem i ličnim dokumentima u gradu i to prijavio u policijskoj stanici, ali je nakon dolaska vlasnika utvrđeno da nedostaje sav novac koji se nalazio u novčaniku. Podigla se velika frka, svi zaposleni su ispitivani i nikome nije bilo svejedno jer, takoreći, nije bilo nikog ko nije bio sumnjiv – , tvrdi izvor “TPKNEWS”.

Detaljnim proverama utvrđeno je da je novac uzeo policijski službenik G. M. nakon čega je odmah udaljen sa posla.

– Protiv osumnjičenog policijskog službenika preduzete su odgovarajuće mere, i on je privremeno udaljen sa posla do okončanja disciplinskog postupka – , rekao je izvor “TPKNEWS”.

(Tpknews.com)

4 Komentari

  1. Zašto je udaljen privremeno sa posla? Treba ga izbaciti za stalno, a njegovom nadimku Muštikla, treba dodati pridev ispušena.

  2. Dični član SNS. Samo malo udaljen sa posla a kasnije će postati komandir. Vučić takve voli. Što veću lopov to mi dodeli veću funkciju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker