ČISTKA ĐORĐEVIĆEVIH KADROVA: Upravnice Pošte Srbije u Kučevu i Golupcu pod lupom Bakija?!

Posle smene Zorana Đorđevića i dolaskom Zorana Bakija Anđelkovića na mesto direktora JP Pošta Srbije, kako saznajemo, najverovatnije će doći na dnevni red i upravnice u poštama u Golupcu i Kučevu.

Foto: ATAImages/Privatna arhiva

Naime, već duži period su narušeni međuljudski odnosi u Golupcu, gde se upravnica Dragana Jovanović ponaša kao da je poštu donela od kuće i intenzivno favorizuje svog prisnog prijatelja Peđu.

Upravnica Dragana Živanović je takođe uz zaleđinu Aleksandra Titovića i njegovog sina poletele i ne ferma nikoga, a poštarima tera inat, dok pošta u selu Duboka nije imala tri meseca poštara.

Kako kažu zaposleni u Pošti Srbije, sve je ovo posledica nezainteresovanosti, Dragana Beare, izvesne Aleksandre i ostalih koji prebacuju loptu sa jednog na drugog.

Inače, Zoran Baki Anđelković bivši je funkcioner Socijalističke partije Srbije, a na funkciju direktora Pošte Srbije predložen je sa liste SNS.

Prema podacima Otvorenog parlamenta, rođen je 1958. u Varvarinu. Osnovnu školu završio je u rodnom gradu, a srednju u Kruševcu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Prvo zaposlenje bilo mu je u Robnoj kući Beograd, u radnji u Varvarinu.

Bio je član Saveza komunista, predsednik lokalnih i regionalnih omladinskih organizacija, a kasnije je postao i sekretar Saveza socijalističke omladine Srbije (SSOS). Kasnije je imenovan za izvršnog sekretara CK SK Srbije. Trasnformisanjem Saveza komunista u SPS i Anđelković postaje njen član. Bio je šef poslaničkog kluba SPS i potpredsednik Odbora SPS za Kosovo i Metohiju.

U Vladi Mirka Marjanovića bio je ministar za sport i omladinu, a od 1998. dobija i funkciju prvog čoveka Privremenog izvršnog veća za Kosovo i Metohiju.

Osnivač je Radija S, a od 2008. je bio predsednik Upravnog odbora JP „Železnice Srbije“.

Narodni poslanik u četiri saziva, i to 1997 – 2001. godine, 2001 – 2004. godine, 2004 – 2007. godine, 2012 – 2014. godine.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker