BRAT SILOVAO ROĐENU SESTRU: Devojčica lekarima ispričala detalje horora koji je dve godine doživela

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dve godine silovao sestru Tamaru P. (14) u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva.

Za ceo slučaj saznalo se nakon što je nesrećna devojčica dovedena u bolnicu i požalila se lekarima da već duže vreme trpi seksualno zlostavljanje.

– Kobnog dana maloletnica je dovezena na pregled, gde je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Devojčica se ubrzo otvorila lekarima i ispričala im da već dve godine konstantno trpi seksualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mesecima unazad prisiljava na seksualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživela. Lekari su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloletnica trpela – kaže izvor.

Devojčica se požalila lekarima da je iz straha ćutala o svemu ovome.

– Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je rođeni brat silovao jer nije znala da li će joj iko poverovati. Takoi đe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bga prijavila nekome. Zbog toga je dve godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe – kaže izvor.

Naime, lekari su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili ceo slučaj.

Osumnjičeni Zoran P. ubrzo nakon prijave ovog slučaja saslušan je i u nadležnom tužilaštvu gde je priznao sve i njemu je određen pritvor do 30 dana. Takođe, ubrzo nakon prijave slučaja o celom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad.

Takođe, biće ispitani i roditelji uhapšenog Zorana P. i njegove sestre kako bi se proverilo da li je neko od njih eventualno znao šta se dešava u kući i šta je maloletnica trpela dve godine – dodaje izvor.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

(Tpknews.com/SD)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker