VASILIJEVIĆ STUPIO NA DUŽNOST: Braničevski okrug dobio novog šefa policije!

Umesto Srđana Lazića koji je nedavno smenjen sa funkcije načelnika Policijske uprave Požarevac, postavljen je pukovnik Aleksandar Vasilijević, koji je pre toga bio zamenik načelnika Uprave policije u MUP-u.

Foto: Mup Srbije

Shodno tome, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je sastanak sa novopostavljenim načelnicima četiri policijske uprave na kome su prezentovani prioriteti u radu MUP-a, a to su odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i briga o bezbednosti i sigurnosti svakog građanina naše zemlje.

Sastanku su prisustvovali načelnik Policijske uprave u Požarevcu Aleksandar Vasilijević, načelnik Policijske uprave u Zaječaru Saša Stanimirović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Dejan Joksimović i načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić.

Vulin je novopostavljenim načelnicima poručio da uvek moraju imati na umu da povereni posao obavljaju u službi građana i da ne može postojati jači i preči interes od bezbednosti svakog pojedinca i društva u celini.

On od njih očekuje, kako se navodi u saopštenju MUP-a, maksimalnu posvećenost u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali ništa manju jačinu i snagu u suzbijanju krivičnih dela opšteg kriminala kojim su u najvećoj meri pogođeni građani.

„Bezbednost ulica je merilo uspeha policijske uprave. Razbojništvima, krađama, reketiranjima, džeparenjima, uličnom kriminalu i svim delima koja ugrožavaju običnog čoveka morate pristupiti snažno i posvećeno”, istakao je Vulin.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker