BEZ UPOZORENJA I NAJAVE: Telekom, Yettel i A1 preko noći drastično povećali cene svojih usluga!

Sva tri mobilna operatera u Srbiji – Mts, A1 i Jetel – podigli su ovih dana ili će uskoro podići cene svojih usluga. Međutim, jedino je A1 o povećanju prethodno obavestio svoje korisnike, dok korisnici Mts-a nisu dobili nikakva obaveštenja.

Korisnici Jetela, pak, obavešteni su sitnim slovima na januarskom računu o povećanju koje stupa na snagu već od marta na šta, sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, niko nije obratio pažnju.

Kompanija Telekom Srbija bez upozorenja i najave podigla je cene paketa kablovske televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije, a da o tome prethodno nisu obavestili korisnike, koji sad nemaju čak ni pravo na žalbu.

Dok je A1 već prvog dana marta meseca korisnicima putem SMS poruka uputio obaveštenje o predstojećim izmenama cena koje će važiti od aprila, navodeći konkretne cene za sve pakete, ali i rok za raskid ugovora od mesec dana, s MTS-om i Jetelom to nije bio slučaj.

Naime, korisnici društvenih mreža uveliko pišu o povećanju cena paketa u Jetelu, ističući da na računu iz januara stoji da će biti promena cena od marta. A ono što je najveći problem – rok za raskid ugovora jeste do kraja februara.

Kako je većina korisnika promene u ceni videla tek 1. marta, udruženje za zaštitu potrošača „Efektiva“, objavila je na društvenim mrežama koja prava imaju potrošači.

(Tpknews.com/Nova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker