IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Autobusu „Continental Tours“ pun đaka, u Požarevcu otpao točak (FOTO)

Samo pukim slučajem niko od putnika u autobusu „Continental Tours“ koji je saobraćao iz Batovca prema Zabeli, nije povređen u incidentu u centru sela Dubravica, u kojem je autobus u toku vožnje ostao bez točka.

Foto: Ž.S.

Ovaj slučaj se dogodio u sredu ujutru. Pribranošću vozača i njegovom brzom reakcijom na kraju se sve završilo bez posledica po putnike. Tom prilikom je oštećeno vozilo marke „Škoda“.

Slađan Pavlović iz Dubravice rekao je Boom 93 da je autobus putovao iz Batovca prema Zabeli i da je točak ispao u centru sela.

Foto: Ž.S.

– Taj autobus je pokupio putnike iz Batovca. U Dubravici je u centru sela jedan točak ispao i otkotrljao se u park. Na slikama se vidi kako izgleda drugi točak na osovini. Dobro da nisu izašli na otvoreni put i da se ovo dogodilo jer je autobus bio pun dece – , rekao je za Boom 93 Slađan Pavlović iz Dubravice.

– Deca su otišla u školu jer je nakon pola sata došao drugi autobus istog prevoznika i odvezao učenike u Zabelu u istureno odeljenje škole Vuk Karadžić – , dodao je Pavlović.

Foto: Ž.S.

Policija je o ovom slučaju obaveštena, ali tek nakon insistiranje par meštana koji su to izričito zahtevali.

Uzrok ispadanja točka nije poznat, jer zvaničnog saopštenja nadležnih još uvek nema.

(Tpknews.com/Boom 93)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker