NOVI KONCERT: Požarevački rok bend “Gajbraš tripvud” u niškom AKC Fuzz-u

Požarevački rok bend “Gajbraš tripvud” predstaviće se niškoj publici u subotu, 4. februara, od 21 sat u AKC Fuzz-u, dok će ostatak večeri biti propraćen muzikom di-žeja Dadawave-a.

Novi koncert/Foto: GT/AKC Fužž

Gajbraš tripvud je alternativni rok bend nastao 2002. godine u Požarevcu. Originalni tekstovi na srpskom jeziku, čvrst zvuk i energičan živi nastup čine ovaj bend prepoznatljivim, kažu organizatori.

– S obzirom na kilometarski staž benda scenski nastupi su spontani sa puno pozitivne energije i odličnim kontaktom sa publikom. U toku 2005. godine GT je snimio svoj prvi album Imperfekat. Bend je snimio spotove za pesme Pustinja beskraja, Jednom kad odeš i Telo od kojih je Pustinja beskraja zauzela mesto u top 10 domaćih hitova na TV Metropolisu 2006. godine, a “Telo” doživelo emitovanje na regionalnom MTV Adria kanalu – navode organizatori.

Tokom 2009. godine bend je snimio drugi album “Sotonje doba”, nakon koga dolazi do višegodišnje pauze u radu benda.

2015. godine, bend se vraća sa novim gitaristom i basistom i beleži nekoliko nastupa u rodnom gradu.

Njihova muzika dostupna je na većini striming muzičkih platformi, a članovi benda su vokalista Nenad Petrović, vokalista i gitarista Igor Mikić, bubnjar Vladimir Petrović, bas gitarista Dejan Momirović i gitarista Ivan Gojković.

Ulaz na nastup je 300 dinara.

(Tpknews.com/Južne vesti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker