Crna nedelja za nama na putevima Braničevskog okruga

Na putevima Braničevskog okruga, tri osobe izgubile su život prošle nedelje. Dogodilo se ukupno 14 saobraćajnih nezgoda.

screenshot-162

Iako se desilo manje saobraćajki nego što je uobičajeno, one su odnele tri života.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u utorak 25. oktobra rano ujutru dogodila u Kamenovu kod Petrovca na Mlavi, poginuli su Mihajlo Jović (25) i Ivan Stanisavljević (25), obojica iz Petrovca na Mlavi, dok su Stefan Jović (25) i Ivan Ivanović (25), takođe iz Petrovca, zadobili teže i lakše povrede.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak 27. oktobra, kod mesta Radoševac u blizini Golupca. Nastradao je, Žarko Tadić (78) iz vikend naselja Vinci vozeći auto Zastava Yugo, izleteo je sa puta, i auto se prevrnuo na krov.

A u toku prethodne nedelje na putevima Braničevskog okruga u ostalim saobraćajnim nesrećama, povređeno je još troje ljudi teže i četvoro lakše.

Alkohol i brzina još jednom su se pokazali kao glavni uzrok. Tri vozača su odvežena na trežnjenje zbog alkoholisanosti, a najviše je imao J.S. iz Velike Plane sa 2,78 promila alkohola u krvi.

Napisano je 255 kazni i 88 prekršajnih prijava, uglavnom zbog brzine. Pauk je odneo 18 automobila, i doneto je još 29 rešenja o uklanjanju vozila.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker