KONKURS ZA MLADE: Besplatna obuka za varioce

Požarevačko Udruženje građana „Šansa“ objavilo je konkurs za pohađanje obuke za varioce, u okviru projekta „Nova šansa za mlade“.

Zavarivanje Ilustracija

Na konkurs se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina, među kojima će se izabrati kandidati za obuku koja traje 20 dana i koja će se sprovoditi u Institutu „Goša“ u Smederevskoj Palanci. Na konkurs treba poslati prijavu koja obuhvata radnu biografiju i motivaciono pismo, na mejl adresu sansaoffice@gmail.com. Uz prijavu treba navesti i potrebnu veličinu obuće i odeće, odnosno radnog odela.

Poželjno je imati određeno iskustvo iz metalske struke, ali ono nije neophodan uslov. Obuka je besplatna, kao i smeštaj i ishrana za vreme njenog izvođenja.

Kandidati koji uspešno završe obuku imaće na raspolaganju logističku pomoć „Šanse“ pri uspostavljanju kontakta i obezbeđivanju intervjua kod potencijalnih poslodavaca u našoj zemlji.

Projekat „Nova šansa za mlade“ realizuje se preko javnog poziva za stimulisanje različitih oblika zapošljavanja i preduzetništva mladih, koje finansira Ministarstvo omladine i sporta.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker