RADOVI PRODUŽENI DO KRAJA JULA: Vučićevi bahati gradištanski funkcioneri, potrošili pare na putovanja i prezentacije!?

Radovi na pešačkim stazama Ramske tvrđave, za koje je bilo predviđeno 40 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, produženi su do kraja jula.

Ramska tvrđava

Aneks Ugovora za produženje roka za završetak “Projekta uređenja pristupnih pešačkih staza Ramske tvrđave“ koji finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija potpisan je početkom aprila sa opštinom Veliko Gradšte kako bi se obezbedio naknadni rok za ispunjenje ugovorne obaveze.

Zbog nemogućnosti da se u prethodno predviđenom roku projekat realizuje, opština je zatražila produžetak roka koji je, aneksom, određen za kraj jula ove godine.

Kako nezvanično saznajemo, novčana sredsta od 4.500.000 dinara, koje je za ovaj projekat prošle godine dodelilo Ministarstvo trgovine opštini Veliko Gradište, bahati gradištanski funkcioneri potrošili su na putovanja i prezentacije.

Kako saznajemo, predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, u ponedeljak 22. aprila, potpisao je ugovor o korišćenju sredstava iz Budžetskog fonda za programe lokalnih samouprava za finansiranje projekata od značaja za funkcionisanje lokalne samouprave. Ovim potpisanim ugovorom opštini Veliko Gradište dodeljeno je 4.500.000 dinara, za preventivno delovanje na smanjenju rizika od klimatskih promena, elementarnih i drugih nepogoda u cilju zaštite imovine i imovinskih interesa građana opštine Veliko Gradište.

Međutim, kako nam je naš opštinski insajder rekao: “Umesto da ova sredstva koja su dobili za dobrobit građana, bahati opštinari planiraju da ih potroše na radovima na pešačkim stazama Ramske tvrđave, jer novac koji je dobijen za to, potrošili su za njihovo bahaćenje”, rekao nam je naš opštinski insajder.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker