“SAD ĆE TEBI BATA DA PLATI”! Smederevac izvršitelju zbog duga od 2.000 dinara stavio pištolj na čelo!

V. Dž. (45) iz Smedereva uhapšen je nakon što je sudskom izvršitelju Srđanu Ristiću, koji je došao u njegovu kuću u nameri da naplati dug od 2.000 dinara, prislonio pištolj na čelo i zapretio smrću.

Ilustracija

Ristić je 4. juna oko 11 časova došao ispred kuće osumnjičenog, koji ga je pozvao da uđe i popne se na sprat, saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Kada je izvršitelj ušao, V. Dž. mu je najpre, kako se tvrdi, zatražio službenu legitimaciju, a potom rekao da ga sačeka, uz opasku: “Sad će tebi bata da plati”. Otišao je u drugu sobu da bi se ubrzo vratio sa pištoljem.

– Najpre je uperio oružje u izvršitelja, a zatim mu ga prislonio na čelo govoreći: “Sad ću da te izbušim”. Nakon toga, izvršitelj je napustio kuću i prijavio slučaj policiji – navodi izvor.

V. Dž. je ubrzo priveden, a na saslušanju u Tužilaštvu je tvrdio da je reč, navodno, o plastičnom pištolju. Policija je kod njega pronašla i zaplenila dva pištolja.

Na zahtev Osnovnog javnog tužilaštva, nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, on je odranije poznat policiji i već je krivično odgovarao za razna krivična dela.

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker