ZBOG PODRŠKE GRAĐANSKIH PROTESTA: Šešelj u četvrtak raspušta Opštinski odbor SRS u homoljskoj “Severnoj Koreji”

Nakon organizovanih građanskih protesta u više gradova Braničevskog okruga, u petak 8. marta počinju protesti i u Žagubici, opštini, koja je poznata i kao homoljska “Severna Koreja”.

Ova opština je postala poznata kao homoljska “Severna Koreja” na osnovu izjave predsednika te opštine, Safeta Pavlovića, koji je medijima izjavio da u opštini na čijem je čelu SNS i Aleksandar Vučić pobeđuju sa, gotovo, sto procentnim rezultatima, baš kao u Severnoj Koreji.

Kako saznajemo, zbog organizovanja i podrške građanskih protesta, od strane predsednika Opštinskog odbora SRS u Žagubici Stamata Milovanovića, lider radikala, Vijislav Šešelj, doneo je odluku da u četvrtak raspusti Opštinski odbor SRS u Žagubici, i predsednika Žagubičkih radikala, Stamata Milovanovića, izbaci iz članstva.

Inače, lidera radikala verovatno je razbesnelo saopštenje na fejsbuk profilu, predsednika Opštinskog odbora SRS u Žagubici Stamata Milovanovića, u kome je naveo da je on jedan od organizatora protesta protiv aktuelnog režima Aleksandra Vučića, u kome poziva sve građane, nezavisno od članstva u strankama, pokretima, udruženjima da se pridruže mirnom protestu “1 od 5 miliona“ i time iskažu svoje nezadovoljstvo opštim stanjem u državi.

Očigledno da Šešeljeva odluka Stamata nije mnogo iznenadila: “Ako hoće da raspusti odbor samo zbog toga što smo mi radikali iz Žagubice stali uz narod, jer on nije hte to da uradi, neka ga raspusti. Ja sam član SRS od 1993. godine, i sve ono što smo se dogovorili oko rušenja vlasti nakon što se vratio iz Haga, nikada nije pokrenuo. Nas par iz žagubičkog odbora SRS-a, iovako smo bili samo na papiru, i ništa drugo”, rekao je Stamat Milovanović.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker