KOM OPANCI, A KOM OBOJCI! Pojedini požarevački opozicioni lideri na SNS kazanu?!

Pita se javnost u Požarevcu, koliko je aktivna opozicija u svom političkom radu, ko je prava, a ko je lažna opozicija i koji opozicioni nazovi lideri se kriju iza SNS zavese?

Screenshot/Ilustracija

Bila je priča pre par meseci da se opozicija u Požarevcu ujedini i da na sledećim lokalnim izborima sledeće godine nastupe u jednoj koloni, ipak, vreme je pokazalo da od toga nema ništa. Postoji među pojedinim liderima neka doza netrpeljivosti, sujete i netolerancije.

Kako stoje stvari, a sudeći po aktivnosti pojedinih lokalnih opozicionih partija, na sledećim izborima požarevačka opozicija će ići u dve ili tri kolone, a neke partije će ići samostalno, pa kom opanci, a kom obojci.

Neke opozicione partije u svom delovanju u prethodnom periodu se nisu čule ili su im saopštenja bila benigna da se oglase radi reda i da se vidi da još uvek postoje, a nije bilo nikakvog efekta, dok su neke opozicione partije bile aktivnije u svom delovanju gde su ukazivali na razne nepravilnosti vladajuće strukture u gradu Požarevcu. Postoje i oni koji napadaju ciljano pojedine funkcionere SNS i direktore javnih preduzeća, odnosno kritikuju njihovu stručnost i rad, a onaj perspektivniji drugi deo SNS, ne diraju i stiče se utisak kao da im se udvaraju. Takođe, postoje i pojedini nazovi lokalni opozicioni lideri koji su za javnost veliki kritičari vlasti, a kada se završi predstava i spusti zavesa, oni sede zajedno sa funkcionerima SNS i SPS. Neki čak sumnjaju da su pojedini lokalni opozicioni lideri na SNS kazanu.

Gde je sadašnja vlast, a gde lažna i prava opozicija videćemo na sledećim lokalnim izborima. Jedno je sigurno da će sve od SPS-a zavisiti kakva će gradska vlast biti posle lokalnih izbora sledeće godine.

Tu će mnoge maske da padnu i pokazaće svoje pravo lice. Da li im je stalo do boljeg života svih građana Požarevca ili im je stalo samo da njima bude bolje.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Nema pozicije i opozicije, sve su to “vojnici” UDBE i globalne patokratije, čije je cilj konstantna podela u narodu. Jedino rešenje je direktna demokratija i običajno pravo. Na globalnom nivou, običnim građanima, vladaju 6% psihopata uz pomoć 12% psihički devijantnih osoba. Ponerologija objašnjava sve! Ali….!?!
    Bojkot svih izbora, referenduma i ostalih “zabava” za sirotinju!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker