RODA SPREMA ODSTUPNICU: Pripreme za bekstvo visokih kriminogenih funkcionera SNS-a iz Požarevca!

Kao što celu državu drma budući raspad naprednjačkog kartela, tako i visoki lokalni kriminogeni funkcioneri naprednjačkog kartela iz Braničevskog okruga pripremaju teren za buduće povlačenje.

Radovanović i Jovanović/Foto: Screenshot/Ilustracija

Sukob u naprednjačkom kartelu više ne može da se izbegne i zaustavi, ne bez velikih gubitaka u ljudstvu i materijalnim sredstvima. Zajedno su pljačkali državu i narod, a sad ne žele da podele odgovornost.

Kako saznaje TPKNEWS, Srđan Radovanović-Roda iz Petke, nakon bekstva iz G-17 u naprednjački kartel, sad, kad je došlo vreme za svođenje računa, ponovo mešetari sa drugim strankama I podmeće svoje kriminalizovane prevarante gde stigne, u nadi, da, kad stigne i taj trenutak, da ponovo prebegne. Pa je tako pokušao da izazove previranja i potrese u požarevačkom POKS-u, sa svojim lažnim, Carom Urošom-Urošom Jovanović, ubačenim elementom, druge stranke!

U petak 24. decembra 2021. godine je u svim medijima u zemlji, štampanim i elektronskim izdanjima, osvanula vest o smeni Predsednika POKS-a, Žike Gojkovića.

Naime, iz izvora samog vrha predsedništva, objavljena je zvanična informacija da je “grupa ljudi na privatnom sastanku”, pokušala da “glumi”, izvršni organ i donela odluku o smeni aktuelnog predsednika stranke Žike Gojkovića iz Sombora, koju je i za list Danas potvrdio i Miloš Parandilović, jedan od potpredsednika stranke.

“Pokret obnove kraljevine Srbije” je počeo strahovitom brzinom da širi svoje prisustvo na političkoj mapi Srbije, postaje zastupljen u gotovo svim gradovima i opštinama, pozicioniravši se kao treća stranka u parlamentu, a druga u Braničevskom okrugu. Samim tim, mnogo faktora je počelo da utiče na pokušaj cepanja, na već oprobani način, gde su učlanjivani i primani članovi iz drugih stranaka, koji su u POKS-u našli odstupnicu, kada budu pali sa sadašnjih funkcija i izgubili benefite vlasti koje trenutno imaju, gde je jedan broj članova već napustio naprednjački kartel i pristupio gradskom odboru POKS-a Požarevac.

Međutim, kako saznaje TPKNEWS, jedan lokalni kriminogeni funkcioner naprednjačkog kartela, u redove POKS-a Požarevac, ubacio je svog čoveka, koji ima zadatak da iscepa budući odbor POKS Požarevac.

Naime, Srđan Radovanović-Roda je infiltrirao svog prijatelja Uroša Jovanovića, kako bi izvlačio informacije iz samog vrha gradskog odbora POKS-a.

Saradnja ovog dvojca traje još iz perioda 2017. i 2018. godine, kada je referent za odlaganje komunalnog otpada, zaposlen u JKP “Komunalne službe” Požarevac, Uroš Jovanović, rashodovao kontigent kanti za odlaganje smeća za domaćinstva, tako što je lažnim otpremnicama podelio domaćinstvima pomenut kontigent kanti, zelene boje, koje je potom, Srđan Radovanović-Roda prodavao meštanima sela Drmna, Bradarca i Ćirikovca za 1000 dinara po komadu.

Na taj način su pribavili imovinsku korist sebi, a naravno, na štetu JKP “Komunalne službe” Požarevac u iznosu od oko 300 hiljada dinara.

(Tpknews.com/D.M.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ne postoji mesto na zemljinoj kugli gde se sns ološ može sakriti. Lovićemo ih kao što su lovili naciste posle drugog svetskog rata. Gnevu naroda neće uteći.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker