POSLE SVAĐE IZMASAKRIRAO SUPRUGU: Švajcarski sud osudio Srbina na 18 godina zatvora

Gorana S. (53) švajcarski sud osudio je na 18 godina zatvora zbog ubistva supruge Snežane (47) u porodičnom stanu u Emenbrikeu kod Lucerna.

Goran i Snežana/Foto: Screenshot Facebook

Ubistvo se dogodilo 14. juna 2020. godine, a komšije su čule svađu bračnog para, a onda i ženski vrisci i zapomaganje, nakon čega je usledila tišina.

Kada je policija došla na lice mesta utvrdila je da je Goran nožem izmasakrirao suprugu Snežanu kojoj je zadao sedam uboda nožem u vrat i osam u grudi.

Iznoseći odbranu Goran je rekao da se ne seća kako se to dogodilo i tvrdio je da ga je supruga provocirala i tukla pre zločina, kao i da se ne seća samog ubistva.

– Počela je da me provocira i htela je namerno da započne svađu. Polila me kafom, a onda svu odeću bacila iz ormana. Pao mi je mrak na oči. Znam da je bilo tuče, ali se ne sećam šta se dogodilo. Kada sam došao k sebi, video sam šta sam uradio – rekao je na suđenju Goran.

Tom prilikom Goran je kroz plač objasnio kako nije mogao da izdrži provokacije, jer je, kako je rekao, ubistvu prethodio njihov odlazak u Srbiju gde ga je navodno napala tašta.

– Tokom boravka u Srbiji pretukla me je tašta. Ona mi je govorila da će da nastavi ono što je njena majka započela – navodno je rekao na suđenju okrivljeni Srbin.

Kako je objasnio, njegova žena je htela razvod braka, koji on nije hteo, a pritom je, kako je naveo, imala ljubavnika za koga je saznao kada je uzeo njen telefon.

Inače, tokom suđenja izneti su detalji da je okrivljeni dva sata pre ubistva slao poruke da će zaklati svoju ženu, kako je žena ubijena, kako je zatečeno njeno telo u lokvi krvi, ali i to da je Srbin ubrzo nakon ubistva slao poruke bratu i ljubavnici u kojima je naveo šta je uradio.

Sudija ga je pitao kako je moguće da se pored svega toga ne seća šta je uradio, ali Srbin, koji je tokom suđenja više puta zaplakao, nije dao odgovor na to pitanje.

U završnoj reči Goranov advokat je tražio manju kaznu za njega jer je u teškoj depresiji i iskreno se kaje.

Goran i njegova supruga su bili 29 godina u braku iz kog imaju troje dece, dve ćerke i sina.

Interesantno je da je presudom suda u Lucernu Goran dužan da isplati i troškove procesa, ali i nadoknadu štete svojoj deci.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker