KATAKLIZMA NAD ZAPADNOM SRBIJOM: Loznica bez struje, nevreme u Šapcu obaralo stabla, nosilo crepove i rušilo fasade (VIDEO)

Jako nevreme zahvatilo je tokom popodneva Zapadnu Srbiju i Vojvodinu, a kako navode mediji, u Loznici je krenulo toliko jako nevreme, da je u skoro celom gradu nestalo struje.

Foto: Facebook

Još gora situacija je u Šapcu, gde se po neproverenim avodima sa društvenih mreža stvorila i pijavica.

Kako navode Novosti, snažno nevreme koje je pogodilo šabački kraj nešto posle 19 časova obaralo je stabla, nosilo crepove i rušilo fasade na zgradama u centru grada. Tako je prošla stambena zgrada u ulici Janka Veselinvića kod vašarišta, čiji su se stanari strahovito uplašili od nepogode.

– Orkanski je duvalo iz pravca reke Save, ali niko nije mogao očekivati ovako nešto – kaže Slavica Kostićiz Janka Veselinovića broj 75 – Cela strana fasade je otpala, a srča je letela na sve strane i polupala više automobiiila. Na svu sreću nikoga nije bilo na ulici.

Na lice mesta u Janka Veselinovića brzo su se sjatili pripadnici gradskih službi, a Šapčani su negodovali zbog polupanih automobila. Mogli smo ih nabrojati najmanje šest jer su ih ljudi ubrzano sklanjali dok su sa zgrade, i posle oluje, još uvek otpadali delovi.

– Najgore je što je ova fasada nedavno obnovljena i prava je sramota što se ovako nešto dogodilo. A o tome koliko smo se uplašili i ja i deca neću ni da vam pričam. Strahovito nešto – kaže Milanka Matić iz susedne zgrade.

Kolika je materijalna šteta u Šapcu i okolini najverovatnije znaće se tek narednih dana. Na svu sreću niko nije povređen, ili se bar dok ovo javljamo još niko nije obratio lekarima.

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker