JAVNI POZIV: Veliko Gradište traži novi kredit od 75 miliona dinara!

Kao što je "TPKNEWS" pre mesec dana pisao, Gradištanski opštinari pored već uzetog kredita od 100 miliona dinara za obnovu i održavanje putne infrastrukture u selima i gradu, traže najpovoljnijeg kreditora za novih 75 miliona dinara.

Lokalna samouprava u Velikom Gradištu posredstvom putem javnog poziva traži najpovoljnijeg kreditora za 75 miliona dinara, koliko joj je potrebno za finansiranje kapitalnih investicija u unapređenje infrastrukture.

Odobrena sredstva – sa rokom otplate od 72 meseca, uz jednogodišnji grejs period – biće iskorišćena za asfaltiranje ulica i puteva na području Velikog Gradišta, te nastavak radova na vodovodnoj mreži “Konglavica”. Kriterijum za ocenu ponuda i dodelu ugovora biće najniži ukupni iznos kredita, izražen u evrima, a instrumenti obezbeđenja za urednu otplatu biće menice lokalne samouprave u vrednosti odobrenog kredita i pridodatih kamata. Ukoliko dva ili više ponuđača dostave istu ponudu, uzeće se u obzir ona koja nudi nižu efektivnu kamatnu stopu.

U pozivu kreditorima je navedeno i to da opština u Velikom Gradištu nema dugovanja prema dobavljačima, jer sve svoje obaveze uredno izmiruje.

(Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker