PRISTUPIO I “ISKORAK”: Opozicija u Požarevcu još jača

U prostorijama SSP u Požarevcu juče je potpisan sporazum o saradnji kojim je udruženoj požarevačkoj opoziciji pristupilo i Udruženje građana “Iskorak”.

Foto: TPKNEWS

Sinoć je Udruženje građana “Iskorak” Požarevac pristupilo i time postalo punopravni član Sporazuma o saradnji, prethodno zaključenog između Stranke slobode i pravde Požarevac, Pokreta slobodnih građana/Regionalne inicijative Istočne Srbije ISTOK Požarevac, Udruženja građana „I mi se pitamo“ Požarevac i Demokratske stranke Požarevac, čime je formirana najjača opoziciona grupacija u Požarevcu.

Zvonimir Blagojević, predsednik Udruženja građana ,,Iskorak” je prilikom potpisivanja naglasio da ovo Udruženje nije do sada pristupilo opoziciji pre svega zbog tehničkih problema.

– Iskorak je uvek bio za povezivanje opozicije, što smo radili prethodnih godina. Ovim sporazumom potvrđujemo da smo na liniji nesaradnje pod bilo kakvim uslovima sa aktuelnom vlašću, kao i da ćemo se svim silama boriti da srušimo nedemokratsku vlast – , rekao je Blagojević.

On je podsetio da je prošle godine ovo udruženje eliminisano iz izbornog procesa u Požarevcu.

– Ovaj sporazum je otvoren za sve organizacije koje su istinska opozicija ovom režimu, a koje prihvate principe i ciljeve oko kojih smo se saglasili – navode iz Stranke slobode i pravde Požarevac.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Sve cestitke!Samo udruzeni mogu da sruse SNS sendvicarsku vlast a posle pobede na izborima procesuirati sve one koji su se ogresili o zakon.

  2. Samo ujedinjeni možemo da srušimo aktuelnu mafijašku vlast.Oni se bore svim sredstvima, državne blagajne su u njihovim rukama a čast i poštenje u našim glavama. Samo hrabro do pobede!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker