TUŽAN EPILOG HUMANITARNE AKCIJE: Preminula i druga Požarevljanka

Humanitarna akcija koju su građani Požarevca i Kostolca organizovali za pomoć u lečenju Jelene Pavlović (38), nažalost, dobila je tužan epilog, jer je ona preminula zbog metastaza na kostima i jetri.

Jelena Pavlović

Građani su 15.000 evra neophodnih za lečenje u Turskoj, sakupili u rekordnom roku, za samo dva dana, od 5. do 7. februara. 

– Za svaku misao, podeljenu objavu, svaku poruku, svaki dinar, svaki znak da ste uz mene, za angažovanost, za predobra srca koja svi imate, ostaću zahvalna dok je života u meni – poručila je Jelena na svom FB profilu na kraju uspešne humanitarne akcije.

U humanitarnoj akciji se uključio veliki broj građana koji su pomogli svojim dinarskim i deviznim uplatama. Na više od 20 lokacija – u kafićima,  menjačnicama, prodavnicama, picerijama i pekarama, bile su postavljene kutije za donacije, a mnogi privatnici – frizeri, šminkeri, ugostitelji, nudili su usluge za koje su uplate prosleđivane za Jelenu.

U isto vreme, na isti način, 15.000 evra građani su sakupili i za Natašu Savić koja je imala istu dijagnozu kao Jelena. Obe su nadu u izlečenje polagale u zdravstveni tretman u Istanbulu, u trajanju od 20 dana. Nažalost, obe su preminule, sa razmakom od tri meseca.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker