VELIKA AKCIJA HAPŠENJA GRADIŠTANSKE I GOLUBAČKE POLICIJE: Upadali u vikendice u Golupcu i Gradištu, pa krali hranu i alat!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu i Golupcu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 6 osoba, koje se sumnjiče da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu i Golupcu uhapsili su I.M. (28), N.M. (19), N.M. (21), B.M. (19) i A.Ð. (22), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da su oni provaljivali u vikendice na teritoriji Velikog Gradišta i Golupca, odakle su oduzimali tehničku robu i alate. Prilikom hapšenja, od njih je oduzeto više pari obuće za koju postoje osnovi sumnje da je korišćena prilikom izvršenja krivičnih dela. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu uhapsili su Ž.N. (27), po poternici Policijske uprave za grad Beograd zbog izvršenog krivičnog dela teška krađa. Sumnja se da je on izvršio i krivično delo razbojnička krađa, tako što je 23. decembra 2017. godine provalio u vikendicu meštanina Race i ukrao hranu i štap za pecanje sa mašinicom. Tom prilikom je i fizički nasrnuo na vlasnika vikendice, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker