ŠUT-KARTA ZA DIREKTORA TOPLIFIKACIJE: Novi požarevački SNS, nove kadrovske promene u preduzećima

Kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova, Slaviša Stojković dosadašnji direktor JP Toplifikacija prelazi na mesto direktora Pošte u Požarevcu, a sadašnji savetnik regionalnog direktora Pošte, Predrag Janković – Mačak, prelazi na čelo JP Toplifikacija.

Foto: M. Veljković

Slaviša Stojković, diplomirani pravnik i bivši poverenik SNS je obavljao funkciju direktora Toplifikacije  od 2020. godine. Inače, Prvi kvartal ove godine JP Toplifikacija, završilo je sa pozitivnim finansijskim rezultatom i visokim nivoom gotovine, odnosno sa ostvarenim neto dobitkom u iznosu od 36.737.000 dinara, a grejna sezona je uspešno protekla. Stojković se pokazao kao uspešan rukovodilac i lokalni političar koji je do sada bio veoma promišljen, racionalan i umeren u donošenju važnih odluka.

Predrag Janković, master ekonomista, nekadašnji direktor požarevačke Pošte, pa savetnik regionalnog direktora ovog preduzeća je iz struje naprednjaka koji su sada preuzeli gradski odbor SNS u Požarevcu. Janković, ima bogatu karijeru, stručan kadar koji je već dugi niz godina na rukovodećim mestima, a pokazao se kao veoma uspešan i pouzdan. 

Takođe, kako tvrde pojedini izvori bliski požarevačkim naprednjacima, biće još kadrovskih promena u preduzećima.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Ma nista od toga, jos malo neka se voze, onda ce svi kod malog Dobricinog da vade sljunak, samo jos par meseci, a onda adio SNS, bagro radikalska! Zavucicete se u najmanje misije rupe, da ni sami necete sebe moci da pronadjete! Bye bye

  2. Nadam se da je članak satiričan?!? Kakvi nesrećni eksperti,to je gomila jalovih submediokriteta!
    Narod u Srbiji mora da shvati,da već više od 70.godina,Srbijom vladaju psihopate i psihički devijantne osobe,oni čine 18% populacije (6% psihopate i 12% psihički devijantne osobe). Većina populacije (82%) je koliko toliko normalno. Nije takva situacija samo kod nas,već i u celom svetu!
    Ponerologija sve objašnjava!
    Zato je jedino rešenje,POBUNA DO SLOBODE!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker