VOZAČI, OPREZ! Od sutra u Srbiji međunarodna akcija pojačane kontrole!

U okviru međunarodne akcije zemalja članica evropske mreže saobraćajnih policija “ROADPOL – DANI BEZBEDNOSTI”, u Srbiji će se od sutra sprovesti akcija pojačane kontrole brzine, alkoholisanosti i korišćenja sigurnosnog pojasa.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”: na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 05:15 časova nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Intenzivniji saobraćaj može se očekivati tokom popodneva i večeri zbog čega može doći i do zadržavanja naročito na deonicama na kojima se izvode radovi poput deonice Umčari – Vrčin, gde se saobraćaj odvija u izmenjenom režmu. Do usporenije vožnje može doći i na auto – putu Miloš Veliki, gde se takođe očekuje veći broj vozila, saopštio je AMSS.

Građani Srbije koji od petka nakon 18 časova uđu u zemlju, biće pod posebnim zdravstvenim nadzorom. Oni pri prelasku granice dobijaju zdravstveno upozorenje, u kome će biti upoznati sa svim obavezama koje su dužni da ispune.

Pratite nas i na društvenim mrežama: FACEBOOKTWITTERINSTAGRAM

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker