KO SE I KOLIKO UGRADIO: Muljanje u lovačkom udruženju “Trest”, u svoje džepove strpali više od milion dinara

Lovačko udruženje “Trest” u Petrovcu na Mlavi gradi fazaneriju koja je po finansijskom planu trebala da košta 3 ipo miliona. Finansijski plan koji je za 2019/2020 usvojen na skupštini lovačkog udruženja 20. februara.

Foto: Facebook

Po usvojenom finansijskom planu predviđeno je da fazanerija košta 3 ipo miliona dinara, sa svim pratećim objektima i ogradom.

Međutim, dve nedelje nakon usvajanja finasijskog plana na skupštini lovačkog Udruženja, održan je upravni odbor i na upravnom odboru je rečeno da fazanerija sa pratećim objektima i ogradom, ne košta više 3 ipo miliona kao što je usvojila skupština lovačkog udruženja, koja je ujedno i najveći organ udruženja, već će koštati od 4.500.000 do 4.750.000 dinara.

Izgradnja fazanerije je odjednom poskupela od milion do milion i 250 hiljada dinara više, od predviđenog finansijskog plana koji je skupština usvojila.

Sada se postavlja pitanje:

– Po kom principu uprava lovačkog udruženja “Trest”, mimo skupštine lovačkog udruženja, može da donosi odluke?

– Da li to uprava lovačkog udruženja “Trest”, može na svoju ruku da se ophodi sa novcem od članarina svih lovaca lovačkog udruženja?

– Ko se i koliko ugradio?

Sa druge strane, svi članovi lovačkog udruženja “Trest”, koji se ne slažu sa lošim donetim odlukama, odmah budu sankcionisani od uprave lovačkog udruženja, i postavljeni na “crnu listu”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker