OTVARA SE FABRIKA NAMEŠTAJA: Od jeseni nova radna mesta u Braničevskom okrugu!

Potpisan Ugovor o zakupu i izvršena primopredaja objekata za fabriku stilskog nameštaja “CLASSIWOD” DOO Kučevo, koja bi od jeseni trebala da počne sa radom.

U Kučevu bi krajem septembra ili početkom oktobra, sa radom trebala da počne italijanska fabrika “CLASSIWOD” DOO Kučevo koja će se baviti proizvodnjom stilskog nameštaja i rezanom građom. Kompletan proizvodni program je namenjen izvozu. U prvoj fazi planirano je zapošljavanje 56 radnika a u drugoj se radi već o trocifrenom broju.

Da je ovo izvesno, može se zaključiti iz potpisivanja Ugovora o zakupu nepokretnostii između Opštine Kučevo, Državnog pravobranilaštva – Odeljenje u Požarevcu, Republičke direkcije za imovinu i firme “CLASSIWOD” DOO Kučevo.

Nakon potpisivanja Ugovora izvršena je i primopredaja istih tako da su se sada stekli svi uslovi da italijanska firma preduzme investiciona ulaganja – osposobljavanje objekta i uvoz neophodnih mašina za proizvodnju. Ove aktivnosti su planirane za početak avgusta i trebalo bi da se okončaju u roku od dva meseca kada će početi i proizvodnja.

TPKNEWS/ekučevo

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker