OPA! Supruga MILF-ica lokalnog biznismena iz Braničevskog okruga zajahala mladog policajca (VIDEO 18+)

Seks na javnom mestu je zakonski zabranjen u Srbiji, a kazne za ovaj prekršaj idu i do 150.000 dinara.

Screenshot

Međutim, Iako je policiji posao da čuvaju javni red i mir i brinu o bezbednosti građana, i oni se ponekad “zanesu” i umesto bezbednosti posvete se svojim seksualnim partnerima, pritom svesno kršeći zakon o javnom redu i miru. Ali, na kraju, ko će njih da kazni?

S obzirom da je veliki broj građana kažnjen od strane policije zbog seksa na javnom mestu, objavljujemo hit snimak iz Braničevskog okruga!

U kasnim večernjim letnjim satima, pokraj jedne rečice, supruga MILF-ica poznatog lokalnog biznismena iz Braničevskog okruga zajahala je mladog policajca, pa su se oboje prepustili strastima ne mareći za prolaznike.

Snimak je nastao u kasnim večernjim letnjim satima, pokraj jedne rečice koja protiče kroz par opština Braničevskog okruga.

Za sada nećemo otkrivati identitek aktera koji je poznat redakciji, niti koja je reka u pitanju.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

21 Komentari

  1. Vidim da gospođa “zna znanje”, tako da pretpostavljam da je u pitanju Vlajna. Verovatno iz Petrovca na Mlavi ili Kučeva.

  2. 😀 Vlajna…? Što baš Vlajna…?😂😂😂
    Kao Srpkinje i druge ne znaju ,,znanje,,….
    nego samo Vlajne znaju ,,znanje,,……😂😂😂
    E moj zemljače…😂😂😂
    Slab si mi ti ,,stručnjak,,….😂😂😂 …
    Drž se ti junače piva.. i kladionice ….😂😂😂

    1. Nenade, probao sam pa znam. Vlajna i Srpkinja se ne mogu uporediti. Inače, ne volim pivo, a u kladionicu nikada u životu nisam ušao, a imam preko 50 godina.

  3. 😀 Bez uvrede….ali niste jedini jer mnogi su probali mnogi mnogo toga u životu.
    I ja sam probao 1.578 jela pa nisam kuvar…
    ne znam ni kajganu da ispržim kako valja. ..😀Zemljače moj…svi smo čuli te priče i pričice…
    😂😂😂 I treba da hvalite Vlajne ,alal vera, na tome ali ne vredjajte Srpkinje i ostale dame… inače je taj sex-nacionalizam je smejurija od nebuloze…znate li koliko samo u recimo Boriu živi nacija…preko 35….a zamislite u Beogradu …Dvropi…svetu….😂😂😂
    Ne zavisi muzika od violine ..moj zemljače…nego od muzičara…I od njegove inspiracije…
    😀😀😀
    Pozdrav i sve najbolje.

    Pozdrav.

    1. Nenade, treću i četvrtu godinu srednje škole, išao sam u Kučevo. Imao sam stan sa posebnim ulazom, roditelji su mi radili u inostranstvu, tako da sam imao para i dobru garderobu… Šta da ti kažem, bile su to dve najlepše godine moga života. Zato hvalim Vlajne, mada nisam nacionalista, jer i sam potičem iz vlaško-srpskog braka.
      Pozdrav i tebi!

  4. Pre petnaestak I vise godina imao je I Hotelijer u Kucevu ovakav kvalitet u kuci, dok je Jos sa?njao hotel I kca se zidala. Znaju to najbolje njegovim kucni prijatelja iz tog vremena, nego nisi imali ovako dobru tehniku za snimanje

  5. 😂😂😂 Jasno objašnjenje za Kučevo…
    Samo vidi tamljače moj…da su taj stan , ta mladost i ta snaga i pun džep para… bili u Njujorku ili Parizu a ne u Kučevu…
    sad bi nam ti ovde hvalio pola Planete…
    zemljače moj…😂😂😂
    A i ovaj naš Sremac što bi umro gore na čeki….😂😂😂
    To je zbog visine…čeka na visini….
    a Sremci ljudi ravničari….😂😂😂

  6. Ostavite ljude na miru nek rade svoj posao a ovo nije javno mesto ima vlasnika . Ko je ugrozen nek resava problem ako ga uopste ima . Ovo dvoje su profesionalno pristupili poslu nema tu sta da se doda i aferim im sto kazu nase komsije. Mozda ima primedbi na vremensko trajaje al to je individualno.
    Snimatelj je neovlasceno pristupio dogadjaju za koji nije imao niciju saglasnost i da je neka pravna drzava i njega bi odrljacili po propisu.
    Prema tome dabome.

    PS jos me zanima sta je radio snimatelj kad je ugasio kameru, mucenik.

  7. Na ovom rendgen snimku se vidi da žena ima kamen u mokraćnom kanalu, i ovaj momak hoće da ga razbije, zato ga i tuca, milimetar po milimetar, na tenane.

  8. Ima li neko broj telefona ovog policajca. Meni treba dobar vozac jos nemam dozvolu. Mislim lep mu auto i tako. Rekla bih da je savestan u poslu.

  9. Sve u komentarima radi ego. Dobri su oboje, lepo se slazu.
    Fino uskladjena seks masina. Ne zna se da li ona lepse prima ili on puni. Svaka Vam cast ako citate komentare.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker