VELIKI SKANDAL U AUSTRIJI: Srbin zaveo mladu čuvarku u zatvoru, pa razotkrio organizovana orgijanja čuvara i medicinskog osoblja!

Iza debelih zidova jednog zatvora u Donjoj Austriji 22-godišnja čuvarka navodno je imala zabranjenu ljubavnu vezu sa jednim zatvorenikom iz Srbije koji je otprilike dvostruko stariji od nje, a nakon toga se podigla velika prašina zbog njenih eksplicitnih fotografija i fotografija orgijanja zatvorskih čuvara i medicinskog osoblja.

Foto: Zatvor/Ilustracija

Kako prenosi austrijski dnevni list “Heute”, 22-godišnjakinja je u zatvoru kao čuvarka radila oko dve godine, a neslužbeno je imenovana zamenikom šefa radne grupe „Čišćenje enterijera i eksterijera”. Tokom obavljanja posla, “pala je” na dvostruko starijeg zatvorenika iz Srbije.

Dugi razgovori i razmenjivanje pogleda konačno su prerasli u nešto više, mlada čuvarka i srpski zatvorenik konačno su se upustili u ljubavnu avanturu. Nakon što je Srbin pušten iz zatvora i deportovan u domovinu, neke stvari su izašle na videlo pa i činjenica da su pravosudni službenici pronašli nekoliko mobilnih telefona koje je mlada čuvarka prokrijumčarila u zatvor.

Na jednom od tih mobilnih telefona su bile i golišave fotografije 22-godišnje čuvarke, ali i nekoliko eksplicitnih fotografija organizovanih žurki čuvara i medicinskog osoblja iza debelih zidova zatvora na kojima su orgijali.

U kadrovskom delu šefa radne grupe „Čišćenje enterijera i eksterijera” pronađena je boca viskija visokog kvaliteta.

Više detalja za javnost u vezi fotografija i “orgijanja” nema mnogo, ali insajder austrijskog dnevnog lista “Heute” otkriva sledeće:

“Mlada čuvarka je verovatno Srbinu poslala fotografije posle njegovog puštanja na slobodu. A Srbin je te fotografije poslao jednom albanskom zatvoreniku.”, kaže insajder za Heute.

U svakom slučaju, među njenim kolegama vlada ne baš dobro raspoloženje. Pojedine medicinske sestre i službenici nisu nimalo oduševljeni što je mlada čuvarka tajno slikala “orgijanja” na tajnim organizovanim žurkama. Sada ostaje da se vidi šta će pravosuđe preduzeti.

(Tpknews.com/Heute.at)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker