RUMUN HIT NA NETU: Napio se u kafiću u Rumuniji, probudio se 2.500 kilometara dalje u drugoj državi!

Nezaposleni Rumun Mihaj Danću pio je sa prijateljima u lokalnom kafiću u rumunskom gradu Albesti kada je došao na ideju da bi mogao da pokuša da posao pronađe u Londonu.

Foto: Screenshot twitter

Danću se nakon nekoliko čašica alkohola opkladio s prijateljima da može da pronađe posao u Velikoj Britaniji. Sledeće čega se seća je da se probudio u dvorištu jedne zgrade u centru Londona, prekriven modricama i šokiran jer su svi oko njega pričali engleski.

Odveden je u bolnicu, gde mu je medicinska sestra rumunskog porekla Adina Costake potvrdila da je zaista stigao u Veliku Britaniju, piše “Dejli mejl” (Daily Mail). Sestra je zatim objavila njegovu priču u jednoj grupi na Fejsbuku, u nadi da će neko od njenih prijatelja iz Rumunije znati kako je Mihaj stigao u London.

Mihaj je bio veoma zbunjen kad je pronađen pa su lekari uspeli da utvrde njegov identitet tek kad je njegova fotografija završila na internetu.

“Pronađen je mrtav pijan i deluje kao da ga je neko pretukao. Dovezli su ga u bolnicu i rekao mi je da ne zna nikog u Londonu i da ga čudi kako nije u Rumuniji. Nema pojma kako je dospeo tu”, napisala je sestra.

Foto: Screenshot Goole maps

Rumunski mediji preneli su vest da je zadnji put viđen kako pije s prijateljima u Albesti, a lokalne vlasti su potvrdile da je priča istinita i rade na tome da mu pomognu da se vrati kući.

TPKNEWS/B92

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker