KAO U FILMOVIMA: Mrtav pijan Srbin divljao u Beču, zakucao se autom u policijsku blokadu (VIDEO)

Tri austrijska policajca povređena su prilikom potere za državljaninom Srbije koji je izazvao pravi haos na Bečkim ulicama.

Screenshot

Prema pisanju medija, reč je o 25-godišnjem državljaninu Srbije koji je vozio pod dejstvom alkohola i koji je odbio da se zaustavi na policijski znak, a pri tom je probio i blokadu na putu!

Sve je počelo tako što je policiju upozorila, da je 25-godišnji Srbin mrtav pijan seo za volan njegova biša devojka, nakon čega je policija krenula u poteru.

Ubrzo nakon dojave policija je lokalizovala vozilo u 10. Bečkom okrugu, i odmah su pokušali da ga zaustave. Nakon kraće potere, 25-godišnjak se zaustavio na jednoj pumpi. Međutim, kad su policajci krenuli da izađu iz vozila, 25-godišnjak je nagazio gas, i dao se u bekstvo. Nakon toga je usledila potera policije za njim.

Nakon pola sata filmske potere, policija je blokirala put sa dva vozila. Međutim, 25-godišnjak kada je naišao na blokadu, nije smanjio brzinu već je nagazio gas, i direktno se zakucao u policijska vozila, nakon čega je udario u parkirana vozila, i konačno se zaustavio.

Policija je pijanog 25-godišnjaka držeći na nišanu pištolja, izvukla iz vozila, a potom su ga uhapsili.

Epilog filmske potere su trojica povređena policajaca, dva oštećena policijska automobila kroz koje je begunac bukvalno proleteo, a koji su inače bili postavljeni kao blokada na putu, i dva parkirana vozila.

Iz policije je saopšteno da je kod 25-godišnjeg državljanina Srbije izmereno 2,3 promila alkohola u krvi.

(Tpknews.com)

PODRŽITE NAŠ RAD KOJIM KLIKOM NA REKLAMU HVALA!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker