PRIJAVITE SE ZA VAKCINACIJU: Molba građanima iz lokalne samouprave opštine Veliko Gradište

Iz lokalne samouprave opštine Veliko Gradište, danas je upućena molba svim građanima ove opštine da se prijave za vakcinaciju.

Foto: Promo

Iz lokalne samouprave opštine Veliko Gradište podsećaju da borba sa Covid-19 traje već godinu dana i da je ovaj nevidljivi neprijatelj odneo mnogo žrtava.

– Činjenica je da se poslednjih dana povećava broj osoba zaraženih virusom Covid-19, te da je epidemiološka situacija na teritoriji opštine Veliko Gradište i dalje nepovoljna. Kako bismo što pre pobedili virus potrebno je da se u što većem broju vakcinišemo – apeluje predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić.

Predsednik Milić podseća da svi koji su zainteresovani za vakcinu mogu da se prijave popunjavanjem jedinstvenog upitnika na sajtu eUprave ili pozivom na broj 012/662-207- Crveni krst opštine Veliko Gradište.

– Jedino uz visok nivo discipline i odgovornosti možemo pobediti virus, a svako nepoštovanje mera nas udaljava od ovog konačnog cilja. Budimo i dalje odgovorni i poštujmo propisane mere – poručuje predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker