LONČAR POTPISAO OBAVEZNU VAKCINACIJU! Od danas, socijalno oduzima decu roditeljima koji odbiju da ih vakcinišu! (VIDEO)

Novi Pravilnik o obaveznoj vakcinaciji donosi mnogo novih represivnih mera prema građanima koji budu odbili da vakcinišu svoju decu.

Kada vas centar za socijalni rad pozove, narediće vam da odmah i bez odlaganja vakcinišete svoju decu.

4. maja je donet novi pravilnik o obaveznoj vakcinaciji, a objavljen je 6. maja, potpis je stavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Prilikom upisa dece u školu među obaveznim papirima sada će biti i vakcinacioni karton, tako da ako ste kojim slučajem odbili da vakcinišete svoje dete, od upisa u školu nema ništa.

A onda tu nastaju drugi problemi, jer je osnovna škola obavezna, tu na scenu stupaju centri za socijalni rad, jer će škole imati obavezu da kada vas odbiju, obaveste centar za socijalni rad , da niste izvršili vakcinaciju svog deteta i da ono zbog vaše nemarnosti ne može da pohađa obaveznu školsku nastavu.

Kada vas centar za socijalni rad pozove, narediće vam da odmah i bez odlaganja vakcinišete svoju decu. Ukoliko se oglušite o tu naredbu, mogu vas proglasiti za nesavesne roditelje , koji ne brinu o svojoj deci i oduzeti vam decu, a onda će ih centar za socijalni rad, kao organ starateljstva vakcinisati i dati u hraniteljsku porodicu.

Škole će takođe biti u obavezi da podnesu i prijavu sudiji za prekršaje, koji će vam izreći novčanu kaznu do 50.000 dinara, zbog nepoštovanja mere obavezne vakcinacije.

Sudija će vam takođe kao i centar za socijalni rad dati rok da vakcinišete svoju decu, pa ukoliko to ne učinite u datom roku slediće nove, još veće novčane kazne.

Inače Ministar prosvete Mladen Šerčević je pozdravio odluku vlade Srbije da uvede strožije mere prema svima koji se protive vakcinaciji, on se javno zalaže da se svi koji odbiju vakcinaciju najstrožije kazne i izopšte iz društva.

Sem u školama, kontrola vakcinacije će se vršiti i u vrtićima, a planiraju se i druge mere, kao što su nemogučnost izlaska iz zemlje, nemogućnost registracije vozila, nemogućnost zapošljavanja ako niste vakcinisani i druge oštre mere koje će sve građane bukvalno primorati da moraju da se vakcinišu.

Doktor Jovana Stojković komentarisala ovaj pravilnik

Dr Jovana Stojković komentarisala je pravilnik o imunizaciji koji je propisao ministar zdravlja, a koji objavljen u Službenom glasniku 6. maja. Pogledajte ko će sve imati obavezu da se vakciniše!

(Tpknews.com/Novine.rs)

PROČITAJ I

15 Komentari

  1. Cвака вакцинација је покушај убиства…сваки лекар који врши вакцинацију је убица, са предумишљајем…какви бре протести, ништа од тога, већ оружје у руке!

  2. Проћи ће као бивши министар Јочић! Све је то увертира за чиповање! Слободно крше Уставна права и руше интегритет сваког појединца! Неће им то проћи! Пребрзо је истина изашла на видело и ако је и мало памети у Срба ова сатанистичка намера им неће проћи!!

  3. ФAШИСТИ!!!
    По цену живота неће вакцинисати ни моју децу, ни жену ни мене!

  4. Nema šanse, radije cu da se odreknem ovih “blagodati” života u drustvu, nego njima da dozvolim da se izivljavaju na našoj deci

  5. Svu vlast nad nama i nasom decom su preuzeli, i ponasa ju se kao da nismo ljudska bica. Bas su lepo i smisleno odradili sve uz pomoc corone.

  6. Hitno treba da se menjaju ovi hostapleri. Neka se oni i njihova deca vakcinisu i cipuju ,nas neka ostave na miru. Stoka bezobrazna zbog nesto para krse ustav i prodaju naciju. Umislili da su Bogovi ,samo zaboravljaju da kako su dosli tako ce i da odu ali pravo iza resetaka.

  7. E ovo je već PRAVI FAŠIZAM, DIŽI SE NARODE I brani svoju dečicu od firera I njegove bande, SMRT FAŠIZMU, AJMO AJDE SVI U NAPAD .

  8. Valjda su nam sada neke stvari jasne. Znaci sada su udarili tamo gdje smo najtanji. Na silu zele da nam uniste djecu. Vjerovatno ce tu djecu da prodaju kada ih oduzmu. A zasto nemaju m…. da oduzmu djecu ovim nasilnicima koji svaki dan napadaju svoje ukucane, tuku djecu i zene. Majke koje ubijaju svoju djecu. Zasto gospodo njih ne kaznjavate i sklanjate na vrijeme njihove porodice. Centri za socijalni rad su odlicno upoznati sa takvim porodicama ali i dalje dozvoljavaju nasilnicima da prilaze porodici. Svaki dan crne hronike ubistva djece majki itd. Sram vas bilo stidite se. Plasite li se Boga. Roditelji strepe od vakcina zato sto ubijate njihovu djecu vakcinama. Malo je djece koja nisu imala posledice vakcinacije.

  9. Pa zar mislis da cu da ti dam dete, psihopato???
    Makar nestali u sumama, ziveli kao partizani, dete mi neces vakcinisati!!! Vakcinisi sebe i odmah se unisti istom, da nam barem svane u drtavi!!!
    A ko je lud, neka popusti da im dete daju eksperimentima!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker