NOVI ŽAGUBIČKI “KAZANOVA”: Milojević skinuo titulu Safetu?!

Jedan od glavnih vampira iz devedesetih, Tomislav Milojević, uz mnogobrojne privilegije godinama carski živi od budžeta opštine Žagubica.

Safet Pavlović i njegov rival Tomislav Milojević/Foto: Screenshot

Glavni saradnik predsednice skupštine i bivše narodne poslanice i predsednika OO SNS Žagubica Olivere Pauljeskić je Tomislav Milojević, sekretar skupštine opštine Žagubica.

Tomislav Milojević poznat je kao čovek koji je celu svoju poslovnu karijeru prove kao radnik opštine Žagubica, koji je dočekao i ispratio desetak presednika opštine, i kod svakog uživao privilegije.

Prema rečima pojedinih građana Žagubice i radnika opštinske uprave, Milojevićeva bahatost i bezobrazuk su na vrhuncu. Dolaskom Safeta Pavlovića i Olivere Pauljeskić na čelo opštine, Milojević je dobio veliku političku moć. Politička moć koja žagubičane debelo košta.

Iako je Safet sebe proglasio za glavnog švalera u svojoj malenoj opštini, ovoga puta prvo mesto mora da prepusti zagubičkom „Kazanovi” Tomislavu Milojeviću.

Naime, Milojević je svoju ljubavnicu zaposlio u vrtić kao pomoćnu radnicu a njenu ćerku kao pomoćnog radnika u kuhinji u osnovnoj školi, i to naravno bez konkursa.

Prema pričama iz opštinskih kuloara, Milojević je Safetu skinuo titulu, s obzirom da sa svojom ljubavnicom i njenom ćerkom, neizmenično, svaki put kada mu se ukaže prilika za vreme radnog vremena, ima seksualne odnose u svojoj kancelariji.

(Ekipa tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. “Prema pričama iz opštinskih kuloara, Milojević je Safetu skinuo titulu, s obzirom da sa svojom ljubavnicom i njenom ćerkom, neizmenično, svaki put kada mu se ukaže prilika za vreme radnog vremena, ima seksualne odnose u svojoj kancelariji.”

    I to na kancelarijskom stolu.

  2. Zagubicki Toma Mona za sada neprevazidjeni u oblasti koja je bila odlika Safetova, koji je preko svoje rupe u Krepoljinu i stigao na mesto gde se nalazi.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker