DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD KUČEVA: Meštani Voluje sumnjaju u vlaške vradžbine, policija sumnja da je Miodragu pozlilo tokom vožnje

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak kod zaseoka Lanka u ataru sela Voluja kod Kučeva, poginuli su Miodrag Paunović (70) iz Kučeva i Verica Novaković Ristić (54) iz Voluje.

Foto: Ilustracija

Do nesreće je došlo dok su se njih dvoje, automobilom “reno laguna”, kretali od Voluje ka Kučevu. Vozilom je upravljao Miodrag, dok je Verica sedela na mestu suvozača.

U jednom trenutku, kako se nezvanično saznaje, nakon izlaska iz raskrsnice na kojoj se desno skreće ka susednom selu Dubočka, Miodrag je iz, zasada, nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i naglo skrenuo sa kolovoza. Kako saznajemo, na asfaltu nije bilo tragova kočenja.

Pošto je auto tom prilikom sleteo u kanal pored puta, silina udarca o tlo bila je jaka, pa su i vozač i suvozač preminuli na licu mesta. Od siline udara, auto je pretrpeo velika oštećenja, pa su tela nastradalih morali da izvlače pripadnici Sektora za vanredne situacije.

Kako nam je rečeno u Policijskoj stanici u Kučevu, još se ne zna razlog naglog skretanja “lagune”, ali se pretpostavlja da je vozaču pozlilo tokom vožnje.

Prema rečima meštanina Voluje koji je prvi naišao na mesto nesreće i odmah pozvao policiju, auto je bio uništen do neprepoznatljivosti kao da se prethodno pri velikoj brzini zabio u zid, što je nemoguće, je je već izašao iz krivine, tako da sigurno nije mogao da se kreće brzo.

Meštani Voluje sumnjaju da je neko u toku noći, verovatno, na rasksnici bacio neku vlašku vradžbinu, a Miodrag i Verica, s obzirom da se nesreća dogodila oko 6:00 sati ujutru, prvi naišli i autom nagazili na nju, nakon čega su sleteli sa puta i poginuli.

Inače, Miodrag je bio austrijski penzioner i, zbog lošeg zdravlja i prekomerne težine, o njemu je Verica brinula već neko vreme. I Paunović i Ristićeva imaju po troje odrasle dece, ali ona nisu živela sa njima.

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker