DAJANINO TELO SPAKOVAO U FIOKU: Ovo je Srbin koji je u Salcburgu iskasapio ženu dok su deca spavala

Austrijska policija uhapsila je državljanina Srbije, Nenada Lazarevića (26) iz Kušiljeva kod Svilajnca, zbog sumnje da je u nedelju na smrt izbo svoju suprugu Dajanu Lazarević (22) iz Porodina, opština Žabari, u njenom stanu u Salcburgu, dok je njihovo dvoje dece spavalo.

Nenad Koki Lazarević/Foto: Facebook

Kako navode lokalni mediji, u trenutku ubistva u stanu su bili sedmomesečna beba i trogodišnje dete.

Nakon krvavog pira osumnjičeni je telo nesrećne žene spakovao u fioku od kreveta, a potom je pozvao dadilju, koja je i ranije pazila na decu da dođe da ih pričuva.

Prema navodima izvora iz policije, ubistvu je prethodila svađa oko razvoda. Žrtva je, kako pišu austrijski mediji, prošle godine podnela prijavu protiv osumnjičenog za nasilje, zbog čega je imao zabranu prilaska.

Nakon svađe joj je zadao više uboda kuhinjskim nožem u predelu vrata i grudi. Kada je došla dadilja da pričuva decu, on je otišao u policiju, gde je priznao zločin.

Kako nam je potvrdio stric ubijene Dajane, oni su nekoliko godina bili u braku, a imali su probleme.

– Nenad je već napadao Dajanu, a nasrtao je na tasta i taštu nožem. Već je imao prijave za nasilje, pa je čak bio i u pritvoru dva meseca. Kada je izašao dobio je zabranu prilaska na 300 metara Dajani i deci. Sinoć je kod mene bio Dajanin polubrat, baš je pričao kako je Nenad problematičan, kada je nazvao njen otac i rekao šta se dogodilo – priča potreseni čovek.

Nenad i Dajana Lazarević/Foto: Facebook

Stric objašnjava da je Nenad došao do stana u kome je njegova supruga živela i ubedio je da otvori.

– Kada je ona otvorila ušao je, posvađali su i desilo se šta se desilo. Inače, on joj je ranije bio blokiran na telefonu. Tragedija velika, ne znam šta da kažem. Cela porodica je u Austriji, ovde nemaju nikoga – kaže Dajanin stric.

Dadilja u stanu nije primetila ništa neobično i tek po dolasku policije je saznala da je majka mališana ubijena.

– Dajanina majka je rumunska državljanka, pa je i ona imala rumunsko državljanstvo kako bi lakše otišla u inostranstvo i zaposlila se. Nenad je odlučio da uzme njeno prezime da bi i on dobio papire za rad. Godinama su bili zajedno – kažu meštani Porodina.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker