JEZIVI DETALJI UBISTVA U BEČU: Sin (16) šokirao celu Austriju kad je otkrio zašto je iskasapio majku!

Šesnaestogodišnjak koji je u Beču ubio majku pod stalnim je nadzorom u državnom zatvoru Josefstadt zbog pretnje na samoubistvo.

Ovaj zastrašujući zločin šokirao je stanovnike austrijske prestonice. Prošlog utorka je tinejdžer Fabijan M. nožem na smrt izbo svoju majku Sabine (42) u njihovom stanu u Penzingu.

On je nesrećnoj ženi zadao čak 15 uboda kuhinjskim nožem. Potom je pozvao hitnu pomoć i policiju i seo pored tela svoje majke oblivenog krvlju, i sačekao policiju. Motiv ovog krvavog ubistva je mržnja prema majci. Mladić je istražiocima na saslušanju bez trunke kajanja kratko rekao „Mrzeo sam svoju majku“.

U poslednje vreme svađe između njega i majke bile su sve češće. Nesrećna žena je navodno bila nezadovoljna ponašanjem svog sina i njegovom zavisnošću internetom. Te kobne večeri došlo je do prepirke među njima zbog Fabijanove lenjosti i zavisnosti od video igara. Na kraju Sabina je odlučila da deaktivira internet.

„To me je totalno izludelo“ rekao je Fabijan. Međutim Sabine se nije tu zaustavila i želela je sina da izbaci iz stana. Dok je Fabijan pakovao svoje stvari uzeo je i nož i pošao da uzme ključeve od stana, sukob je tada eskalirao. „Potpuno sam izgubio kontrolu i nasrnuo sam na svoju majku nožem, ostalo vam je poznato“, rekoa je fabijan.

K. A.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker