Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” (VIDEO)

Prvo izvlačenje nagrada “Uzmi račun i pobedi” obavljeno je danas u direktnom prenosu na prvom programu RTS-a, a najvredniju nagradu dvosoban stan u Beogradu, u Ulici braće Jerković Padina dobila je Marina Grković iz naselja Mesarci kod Debrca.

Screenshot

Automobile “Fiat 500 L” dobili su Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović Dimovski iz Beograda, Ljilja Jakoševski iz Vrbasa, Sladjana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja, Gordan Pejić iz Železnika, Rada Jovanović iz Kraljeva, Veselin Martinović iz Subotice, Nikola Djordjević iz Niša, Milijan Dimitrijević iz Valjeva, Bojana Zoković Djokić iz Novog Sada i Slavka Pantović iz Smedereva.

Dobitnik četvorodnevnog putovanja u Pariz za dve osobe je Strahinja Simić iz Šapca koji je uz tu nagradu osvojio i karte za jedan meč na teniskom turniru Rolan Garos.

Letovanja u Grčkoj od deset dana za dve osobe dobili su Zoran Mirilović iz Pančeva i Paunović Uroš iz Padinske skele.

Nekoliko izvučenih koverti nije ispunjavalo uslove nagradne igre, a premija je iz bazena, u kome je bilo više od četiri miliona koverata, izvlačena tri puta. Tek treći koverat je ispunjavao sve uslove nagradne igre.

Izvučeno je ukupno 177 nagrada. Automobili, stan i putovanja u Pariz i Grčku izvlačeni su u direktnom prenosu RTS-a, dok je izvlačenje preostalih nagrada prenošeno putem lajv-strima (live stream) na sajtovima www.uzmiracun.rs i www.rts.rs.

Sve dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u nedelju 12. marta obavestiće o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Koverte koje su blagovremeno stigle, a nisu izvučene, učestvovaće u narednim izvlačenjima 18, 25. i 31. marta. Gradjani mogu da šalju i dodatne koverte sve do 30. marta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda je 135,3 miliona dinara. Dobitnicima treba da bude dodeljeno 12 prenosivih računara, 12 frižidera, po 25 mobilnih telefona, tableta i televizora, 10 veš mašina, devet mašina za sudove, 25 mikrotalasnih pećnica, 25 blendera, tri vaučera za kupovinu robe u vrednosti 20.000 dinara.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” je jedna od 68 podsticajnih mera.

TPKNEWS/Beta

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker