UZ SLAB SNEG: Danas još hladnije!

U Srbiji će danas biti oblačno i veoma hladno, ujutro i pre podne mestimično sa slabim snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Od sredine dana doći će do postepenog slabljenja i prestanka padavina, a po podne i uveče do delimičnog razvedravanja, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, promenljiv, od sredine dana zapadni i severozapadni, povremeno umeren. Jutarnja temperatura od minus 13 do minus 8 C, najviša dnevna od minus 8 do minus 3 C.

U Braničevskom okrugu će danas biti oblačno i veoma hladno, ujutro i pre podne povremeno sa slabim snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Od sredine dana doći će do postepenog prestanka padavina, a po podne i uveče do delimičnog razvedravanja.

Vetar će biti slab promenljiv, od sredine dana zapadni i severozapadni, povremeno umeren. Jutarnja temperatura oko minus 9 C, najviša dnevna oko minus 5 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u četvrtak ujutro biće izuzetno hladno, u većini mesta sa najnižom temperaturom od minus 20 do minus 14 C. Tokom dana doći će do postepenog naoblačenja sa jugozapada, kasnije po podne i uveče mestimično sa snegom.

Zatim, do kraja perioda umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom.

U petak tokom dana i u subotu ujutro mestimično sa kišom koja će se lediti na tlu. Do nedelje u košavskom području jak jugoistočni vetar. Od petka temperatura u postepenom porastu.

(Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker