GREŠKA ILI…? Iz požarevačke bolnice navode da su svi kovid pacijenti na lečenju, vakcinisani?!

Požarevačka bolnica je u petak svim lokalnim medijima iz Braničevskog okruga prosledila saopštenje da su 100 pacijenata sa kovid infekcijom koji se nalaze na lečenju u kovid bolnici, vakcinisani.

Kovid bolnica u Požarevcu/Foto: M.V.

U prvom saopštenju koje je požarevačka bolnica, u petak, prosledila svim lokalnim medijima iz Braničevskog okruga, navela da je od 100 pacijenata sa kovid infekcijom koji se nalaze na lečenju u kovid bolnici, čak 77 vakcinisano, dok 23 je primilo neku od vakcina.

19 minuta nakon prvog saopštenja, požarevačka bolnica je medijima prosledila novo saopštenje sa ispravkom pod oznakom “HITNO”, u kome su naveli da se u saopštenju koje su prethodno dostavili potkrala greška u prvoj rečenici, pa su zamoli sve medije da to isprave pre objavljivanja.

Kako su naveli, nehotice su napisali obrnuto tj. da među hospitalizovanima nisu svi vakcinisani, već 77 nevakcinisanih, i 23 vakcinisana pacijenta.

Da li je greška ili ne, teško je da sada saznamo istinu, s obzirom da je pristup kovid bolnici zabranjen.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Uopšte nije greška, jer je taj paritet isti kao i u Evropi, gde 70% zabolelih sa kovid infekcijom su upravo vakcinisani. I kao lekar ove bolnice, odgovorno tvrdim da je prvobitna vest zapravo tačna, ali je odmah reagovao telefonki poziv “sa vrha” i tražio “ispravku” i demanti. Pa su navodno preokrenuli rezultat. Novinari mogu ispitati situaciju i videće tačnost ovih reči. Mada će naš “direktor” reći da je u “pravu” jer neki su vakcinisani “samo” jednom vakcinom, drugi su vakcinisani pre šest meseci, a neki oboleli vakcinisani već kada su “bolovali” od kovida, pa ih sve njih podvode za “nevakcinisane”.

  2. Imenjače, koji “naš direktor”? Kažete da radite kao lekar u toj bolnici. U požarevačkoj bolnici, postoji samo jedan lekar, koji se zove Danko. To je Danko Nikolić i upravo on je direktor bolnice.

  3. Imenjače, koji “naš direktor”? Kažete da radite u požarevačkoj bolnici, da se zovete Danko i da će vaš direktor potvrditi priču “sa vrha”. Koliko je meni poznato, u toj bolnici se samo jedan lekar zove Danko, što se može proveriti i na internetu. To je Danko Nikolić i upravo je on direktor bolnice. Ko ste onda Vi? Nemojte se ljutiti, samo pitam.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker