E, OVO SE ZOVE MALER: Srbin bežao od austrijske policije, pa se zaglavio u blatu!

Austrijska policija uhapsila je Srbina na graničnom prelazu sa Mađarskom, zbog sumnje da je pokušao da preveze osam ilegalnih migranata u tu zemlju. Kako prenose austrijski mediji, Srbin je upravljao automobilom bosanskih registarskih oznaka.

Foto: LPD

– Kada su pokušali da ga zaustave na graničnom prelazu vozač je bio sam u automobilu. Nedaleko od kontrolonog punkta iz auta je izbacio osmoricu migranata koje je prevezao preko teritorije Mađarske, a dalje je nastavio sam, dok su oni pešice prelazili granicu – prenosi austrijski Kronen Cajtung.

Policajci su želeli da Srbina detaljnije provere, ali je on počeo da urla, dao je gas i pokušao da pobegne, tada je krenula potera za njim.

– Oglasile su se sirene za uzbunu. Vozač je počeo da beži, ali nije stigao daleko. Automobil je proklizao na zemljanom putu, sleteo i ostao zaglavljen u blatu. Vozač se mirno predao i bez otpora dozvolio policajcima da mu stave lisice na ruke – pišu austrijski mediji.

Srbinu je određen pritvor i on je priznao da je prihvatio izbeglice u Mađarskoj i da je trebalo da ih nakon provere na punktu odveze do Beča, što su potvrdili i migranti koje je policija pokupila posle incidenta.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker