TRAGEDIJA U POŽAREVCU: Došao iz Austrije na proslavu punoletstva, pa “mercedesom” usmrtio dete

U nedelju uveče u Požarevcu se dogodila teška nesreća u kojoj je život izgubio A.B. (5) iz Kostolca, pošto ga je “mercedes karavanom” pregazio Stefan M. (24) iz Klenovnika.

Foto: SD/Ilustracija

Jedan od komšija svojim vozilom odmah je prevezao teško povređeno dete do Hitne pomoći, ali i pored maksimalnog zalaganja lekara, nisu uspeli da spasu mališana . Policija je ubrzo zaštitnom trakom ogradila mesto nesreće, a vozača auta odvela na saslušanje.

Nesreća se dogodila u Ljubičevskoj ulici u Požarevcu, oko 18 sati, tokom proslave punoletstva dečakovog ujaka Kristijana K.

“Vozač je pristigao autom sa svojom devojkom, a mojom drugaricom, jer su bili gosti na mojoj proslavi. Kad se zaustavio, ja sam mu rekao da se parkira malo dalje i on je dao pun gas i krenuo unazad. Nismo ni slutili da se iza nalazi sin moje sestre od strica i u trenutku je došlo do ove strašne tragedije”, rekao je vidno potreseni Kristijan.

Na mestu nesreće, u blizini njegovog dvorišta, u kome je postavljen šator za proslavu, videla se velika lokva krvi, koju je uskoro baka nastradalog dečaka prekrila peskom.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila nije bio pod dejstvom alkohola.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Požarevac, vozač auta je uhapšen zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden osnovnom javnom tužiocu.

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker