UŽAS U DONJEM MILANOVCU: Nepokretnu ženu (59) deca ostavila samu, počela živa da se raspada

Pre par dana na odeljenje hirurgije bolnice u Majdanpeku primljena je Lj.P. iz Donjeg Milanovca, u veoma teškom stanju.

Foto: Ilustracija

Kako navode iz te ustanove, žena je počela bukvalno da se raspada i truli, a na mestima na kojima su se nalazili dekubiti izlazili su crvi.

– Žena je iz socijalno ugrožne porodice, koju su deca ostavila u nemilosti. Nepokretna je jer je pre sedam meseci šlogirala i o njoj nije imao ko da se stara. Sada je kod nas na odeljenju hirurgije, počela je da komunicira, s obzirom na to da je doživela moždani udar i otežano je govorila a kod nas je primljena u polusvesnom stanju. Rane po telu od dekubitisa su sanirane i sada se oseća dobro – kaže dr Zora Trujić Mirković, dežurni lekar Opšte bolnice u Majdanpeku.

Slučaj je prijavljen Centru za socijalni rad u Majdanpeku budući da je ovo njihova nadležnost jer se radi o osobi sa ugroženim materijalnim statusom.

(Tpknews.com/Blic)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Strašno je ovo što se dešava u Srbiji. Centri služe samo za otimanje i prodaju dece i naravno za uhlebljenje članova SN S. Nadam se da će se gospoda oporaviti i biti smeštena gde će se prema njoj pohoditi kako ljudska bića i zaslužuju. A deca koja su je napustila će po Božijoj pravdi provesti sopstvenu starost.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker