DOK PEDER DRŽI KONCER U BEOGRADU: Komunalna policija ojadila i domaćina i goste!

Slava jednom domaćinu iz sela Pavlovac, šest kilometara nadomak Vranja, je presela.

Ilustracija/screenshot

Pored dvadesetak zvanih, morao je da primi i nezvane goste, Komunalnu policiju koja je na lici mesta napisala kaznu slavljeniku u iznosu od 50.000 dinara, prenosi Infovranjske.

Za “utehu”, domaćinu je rečeno da ako plati u roku od sedam dana, kazna se smanjuje na 25.000 dinara.

Gosti domaćina su kažnjeni sa po pet hiljada dinara, ali su i njih “komunalci” odmah “utešili” napomenom da ako plate o navedenom roku, iznos kazne biće 2.500 dinara.

Izvor Infovranjskih napominje da je nakon odlaska Komunalne policije jedina slavska tema bilo nagađanje ko je “izdao” domaćina, pa je i kraj slavlja dočekan u naporima da se otkrije pavlovački Čvorović.

Kao i uvek, rezultati istrage nisu ni blizu bili ravni uloženom trudu, pa je “izdajnik” ostao tajanstven.

Podsetimo, s druge strane dok pakao korone hara Srbijom, a inspekcije, kao u ovom slučaju, drakonski kažnjavaju domaćine zbog nepoštovanja epidemioloških mera, u četvrtak 19. novembra je u Kombak dvorani održan koncert deklarisanog homoseksualca Boža Vreća.

Naravno, Krizni štab se nije oglasio povodom ovih nepoštovanja epidemioloških mera i ujedno neviđenog skandala, a nisu izostali ni hvalospevi beogradske štampe.

(Tpknews.com/infovranjske.rs)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. O koncertu Bože Vreće svi političari ćute a i Kon ne pominje rizik bezbedonosni nego samo sahranu. Biće da je homo lobi bio jači od države. A domaćini koji slave slavu neka malo mućni glavom i neka smisle kako će da nadmudre ludu i glupu državu. Bar smo mi Srbi poznati po dovitljivosti.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker