DA PREVAZIĐU ENERGETSKU KRIZU: Gradištanskim funkcionerima 40.000 dinara kao pomoć?

S obzirom da se nalazimo u sred energetske krize zbog koje su građani u ozbiljnim finansijskim problemima, lokalne samouprave bi trebale svoj budžet trošiti štedljivo i racionalno, a ne na podmirivanje partijskih funkcionera.

Foto: M.V.

Skupštinski Odbor za administrativna pitanja gradištanske Javne Opštinske Kuće planira da donese rešenje o isplati 40.000 dinara svim funkcionerima na stalnom radu, radi prevazilaženja energetske krize u predstojećem periodu.

Kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova, ovo rešenje o isplati 40.000 dinara pomoći svim funkcionerima na stalnom radu zbog prevazilaženja negativnog uticaja i posledica energetske krize u predstojećem periodu, trebalo bi da bude predloženo na narednom zasedanju Opštinskog veća gradištanske Javne Opštinske Kuće.

Prema prvim procenama, isplatu ove solidarne pomoći trebalo bi da dobije preko 30 zaposlenih opštinskih funkcionera, odnosno sva postavljena lica, imenovani i izabrani.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Sada moraju funkcioneri da plate partiji zato sto su funkcioneri. I kako ce drugacije nego ruku u dzep narodu da isplate bratiju. Nece oni dinar da vide od ove pomoci. Da li hocete dabudete funkcioneri, e to mora da platite u centralu. Ako im se ne svidja neka podnesu ostavke. Gori su njihovi pajtasi u Kucevu. Oni su sebi podigli plate 30% i od tog bonusa placaju reket Beogradu koji ih drzi na vlasti. Tako funkcionise napredna vlast na svim nivoima. Plati pa klati

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker