NENAD ILIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA: U Požarevcu osnovan Gradski odbor “Narodne stranke”

Minulog četvrtka u Požarevcu je osnovan Gradski odbor “Narodne stranke”. Za predsednika odbora izabran je privatni preduzetnik Nenad Ilić, a za potpredsednika Zoran Dobrosavlјević.

Skupština Narodne stranke u Požarevcu

Sednici su prisustvovali predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik i potpredsednik Izvršnog odbora Vladimir Dobrosavlјević i Nenad Milojičić, kao i potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš.

Jeremić je na skupu rekao da se intenzivno vode razgovori o formiranju opozicionog saveza i da će Narodna stranka biti njegov temelј, kao jedina politička organizacija koja se širi i beleži stalan rast podrške građana u celoj Srbiji.

„Zalažemo se za zajednički nastup svih koji žele promenu ove pogubne vlasti. Pružamo ruku svima – i sa leve i sa desne strane. Najvažniji uslov za ulazak u budući savez je da nema saradnje sa režimom u bilo kom obliku. Tu ne sme biti kalkulacija i kompromisa“,istakao je Jeremić.

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš rekao je da je Narodna stranka meta napada režima jer je za sedam meseci od osnivanja postala najjača opoziciona stranka u Srbiji i zbog javnog ukazivanja na nameru vlasti da preda Kosovo.

Potpredsednik Narodne stranke je ocenio da će vlast tokom leta pokušati da suzi slobodu izražavanja na internetu.

„Šta ćemo mi da radimo u toj situaciji? Isto što i do sada, pre svega da ih zbunjujemo i da se ponašamo kao da nam nije ništa dok nas udaraju. I nije nam ništa, jer to nije prvi put da se ovo događa“,naglasio je Ponoš.
Predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Vladimir Dobrosavlјević rekao je da je Gradski odbor Narodne stranke Požarevac prvi odbor osnovan u Braničevskom okrugu, gde nikada nije bilo lako suprotstaviti se vlasti, još od uspostavlјanja višestranačkog sistema 1990. godine.

„Ovde su lјudi posebnog kova i čestitam vam na tome. Vi ste u stranci koja jedina raste u Srbiji i postaje stožer opozicije i garantuje da postoji alternativa sadašnjem režimu“, rekao je Dobrosavlјević.

Novoizabrani predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac Nenad Ilić rekao je da se nada da će stranka u tom gradu uspeti da okupi što više lјudi koji podržavaju njenu politiku Narodne.

„Počećemo da menjamo Požarevac, u kojem postoje mnogi problemi, od kojih su najveći korupcija i partijsko zapošlјavanje. Ponudićemo konkretna rešenja za probleme, a nećemo davati lažna obećanja, naveo je Ilić.

„Čovek se nedavno udavio u liftu zgrade u podrumu zbog poplave zbog jake kiše, jer neko nije uklјučio pumpu. Kako je to moguće? Neko Mora da odgovara i mi ćemo uspostaviti sistem u kojem se neće događati tako tragični propusti“, zaključio je je prvi čovek požarevačkih “narodnjaka”.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker