KAMPANJA ILI ZLOUPOTREBA: Građani Golupca, dobijaju preteće SMS poruke da moraju da glasaju za SNS!

Građani Golupca, korisnici novčane socijalne pomoći juče su redakciji TPKNEWS-a poslali slike poruka i žalili da im predsednik Sportskog Saveza Golubac Jovica Josić Kiki, preti ukidanjem pomoći ukoliko ne budu glasali za SNS.

Predsednik Sportskog Saveza Golubac i lični vozač predsednika opštine, Jovica Josić Kiki

Predizborna kampanja već uveliko traje, a kao i u svakoj izbornoj godini, građani su sa svih strana “bombardovani” pretnjama i porukama političkih stranaka i njihovih kandidata.

Nekoliko građana Golupca požalilo nam se da ovih dana dobijaju SMS i Viber poruke od predsednika Sportskog Saveza Golubac Jovice Josića, u kojima im se, kako su na rekli, zapretilo da ukoliko ne glasaju za SNS biće im ukinuta novčana socijalna pomoć.

– Dobio sam poruku na viberu od Jovice Josića u kojoj mi se sugeriše da glasam za SNS i da o tome obavestim i sve ostale korisnike novčane socijalne pomoći. Ukoliko ne budem postupio kako mi je sugerisano, zaprećeno mi je da će mi biti ukinuta primanja. Pitam se odakle njemu moj broj mobilnog – , žali nam se ovaj meštanin Golupca ne želeći da otkrivamo njegov identitet.

Poslednjih dana brojni su ovakvi slučaji građana u opštini Golubac koji su nam se požalili, sa pitanjima – odakle Jovici Josiću, ličnom vozaču predsednika opštine Golubac, njihovi lični podaci, posebno brojevi telefona? Mnogi smatraju da ovakav način komunikacije predstavlja uznemiravanje i zloupotrebu ličnih podataka.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Kakav mangup… da ne bi bilo posledica! Fuj šljamu jedan najgori. Zar se ne plašiš dana kada ćeš i ti biti na socijalnoj pomoći? Eto tako planiraju i da dobiju izbore. Samo tako i nikako drugačije, a po Golupcu prosipa neku priču o poštenju i šta ti ja znam još. Treba ga proterati iz ovog mesta. Od kada su oni tu i od kada je on zadužen za maltretiranje naroda, Golubac je propao skroz na zkroz. Nadam se da je ideja za onaj Aušvic, ono ruglo koje su napravili na dečijem igralištu, njegova kreacija. E tamo ćemo da te stpamo kad pukneš, a već je počeo da puca po svim šavovima!!! Joca Kiki… e serem ti se u nadimak!

    1. Nije to slučaj samo u Golupcu. I moga supruga su terali da skuplja glasove ili mu neće davati finansijsku pomoć za klubove koje drži. A ta pomoć ide deci za kotozacije i eto ko na kraju ispašta 😦

  2. Takvih goveda nazalost ima po svim gradovima Srbije i zato i jeste takva situacija kakva je. Takvu gamad treba proterati i kada jednog dana padnu sa vlasti treba im oduzetu svu bespravno stecenu imovinu da im bude jasno da je drzava i zakon jaci od svih njih zajedno. Sad ce svakoga dana biti sve vece i vece ucene jer je i nezvanicno vec uveliko pocela predizborna kampanja ovih naprednjackih gamadi i tek ce da smaraju i da ucenjuju gradjane svugde i na svaki moguci nacin.

  3. Zašto biste se takvih plašili? Na listiću zaokružite SNS, uslikate a zatim zaokružite sve kandidate osim onog za kojeg biste inače glasali i takav listić je validan.Vuci siti a ovce na broju.

  4. Po popisu iz 2022 god. Opština Golubac ima 6716 stanovnika, a po javno objavljenom biračkom spisku ima 8050 glasača. PITANJE: Da li su u spisak dodavali preminule, navodne misteriozne stanovnike Opštine ili ih jednostavno mrzelo da ažuriraju spisak. O tome treba povesti računa. A što se tiče pretnji propalog kockara, narode shvati da vam ne mogu ništa. Neka probaju samo da vam ukinu pomoć, da vas najure sa posla pa će proći mnogo gore nego sns bagra u Bavaništu. Neka narodu budu uzor ljudi iz Bavanište. Ujedinjeni možemo sve. Ovo je jedinstvena prilika da narod skine sa grbače krvopije Mijovića i njegove sluge.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker