“ZNAM KO JE STAVIO DROGU U MOJU TORBU”: Oglasila se Požarevljanka zarobljena u Peruu i opisala čudne događaje

Požarevljanka Vase Radović, koja tvrdi da je nasela na lažnu nagradnu igru, pa zbog podmetnute droge u prtljagu završila u peruanskom zatvoru, oglasila se jutros video pozivom u jutarnjem programu.

Požarevljanka Vase Radović/Foto: Facebook

“U Peru sam dospela kao turista 26. avgusta 2011. i u pitanju je jedna nagradna igra gde sam naravno obmanuta, i ovde sam ostala. Znam ko je stavio drogu u moju torbu, znam osobu lično, jer je ta osoba bila moj vodič sve vreme i pare koje su dali za putovanje i za trošak su bile sve vreme sa tom osobom, kao i moj pasoš i kompletna dokumentacija, karte i sve ostalo”, kazala je Vase.

Njena neverovatna priča završava se boravkom u zatvoru, a potom i, kako kaže, pomilovanjem.

“Puštena sam iz zatvora 2018. godine, to je neko predsednikovo pomilovanje. Zahvalna sam im, dolazile su i delegacije, znali su svi da sam nedužna i da odležavam tuđu kaznu, čestitali mi, sve ambasade ovde znaju u meni”, priča Vase.

Ona dodaje i da su posle izlaska iz zatvora usledile teškoće, ali da je stekla i prijatelje koji je podržavaju.

“To su dr Aleks, advokat, Norma, žena koja me je primila u svoju kuću, pomaže mi kompletno, advokatica iz Imigracionog, gospodin iz Internacionalne policije. Oni rade sve moguće za mene, ali i oni nailaze na veoma čudne stvari”, kazala je Vase na TV Pink.

Podsetimo, prethodnih osam godina života Vase Radović (49) nalazi se u Limi, u Peruu, odakle nikako ne uspeva da se vrati kući, a tamo je, navodno, dospela na prevaru, preko lažne nagradne igre u kojoj je osvojila besplatno putovanje.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker