ČLANOVI LOVAČKOG UDRUŽENJA “SRNDAĆ” IZ GOLUPCA BESNI: “Kostur zaposlio sebe, ženu i sina na državne jasle, pa sada maltretira i ucenjuje građane”

Lovačko udruženje “Srndać” iz Golupca, obratilo se zahtevom opštini Golubac da im dozvoli korišćenje sale u prostoru nekadašnje đačke kuhinje, radi održavanja svog sastanka. Dobili su potvrdan odgovor od strane predsednika Skupštine opštine Zorana Ćirkovića od milošte znanog “Ćire Kostura”.

Predsednik Skupštine opštine Golubac, Zoran Ćirković

Međutim, ono što nije pohvalno jeste ucena Ćirkovića da prostor mogu da dobiju na korišćenje, ali da sastanku ne sme da prisustvuje Saško Mišić, lovočuvar lovačkog udruženja u Golupcu.

Saško je targetiran kao persona NON GRATA jer je direktno kritičar aktuelne vlasti u opštini.

Članovi Lovačkog udruženja “Srndać” kazali su za TPKNEWS da treba da bude sramota “Kostura”, kako kažu, neostvarenog auto mehaničara, Mašinskog inžinjera sa diplomom više tehničke škole u Požarevcu, koji nije uspeo ništa u svom životu dok se nije dočepao vlasti.

– Zaposlio je sebe, ženu i sina na državne jasle, pa sada maltretira i ucenjuje poštene građane – vidno ljuti kazali su članovi Lovačkog udruženja “Srndać” iz Golupca.

Inače, ovaj preletačević poznat je golubačkoj čaršiji iz raznoraznih mutnih poslova, dobar je dželat u službi golubačko Bosa SNS kartela, predsednika opštine.

(Tpknews.com/S.M.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Samo da posetim da su na kvaran način Mijović i njegovi poslušnici zatvorili i kiosk supruzi pomenutog Saška. Mogu da nas maltretiraju i prete ali nas ne mogu zaustaviti u obelodanjivanju njihovih lopovski poslova. Za pravdu, istinu i protiv Golubačka mafije svakim danom nas je sve više.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker