BOG I BATINA: Vučić donosi odluke u državi, a Milić u svojoj opštini!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u petak da se produžava rad ugostiteljskih objekata od ovog vikenda, ako se stvore uslovi za to i da će vreme rada biti produženo do 1 sat posle ponoći.

„Ako bude dobra epidemiološka situacija od sutra preksutra moći ćemo da produžimo rad ugostiteljskim objektima do 1 sat iza ponoći. Ja ih samo molim da na vreme izmire svoje obaveze i plaćaju porez. Mnogo smo im pomogli, nije baš da nisu radili, možda samo 20 dana, a mi smo mnogo pomogli. Ne vraća se državi tako što se izbegava plaćanje poreza“, rekao je predsednik u Jutarnjem programu TV Pinka.

Ovu Odluku koju je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Krizni štab treba da razmatra u toku ove nedelje.

Međutim, predsednik opštine Veliko Gradište i komandant Opštinskog štaba za vanredne situacije, Dragan Milić, iako u ovoj opštini Epidemiološka siutacija nije baš povoljna, da mu sezona ne propadne i da gosti ne otkažu i odu u Crnu Goru pošto su se granice od subote otvorile, istog dana donosi Odluku da svi ugostiteljski objekti na teritoriji opštine Veliko Gradište, mogu da rade svakog dana od 6 do 1 sat posle ponoći.

Iako Krizni štab najavljenu Odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića treba tek da razmatra u toku ove nedelje, Milić u svojoj opštini Odluke donosi sam, i to bez objavljivanja u službenom glasniku, potpisa ili pečata, ne razmišljajući o posledicama i zdravlju građana.

Kako nezvanično saznajemo, Milić je takođe istog dana prosledio i PS u Velikom Gradištu spisak ugostiteljskih objekata u kojima policija ne sme da vrši kontrole.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker