RISTIĆ OKRENUO LEĐA NEDINIĆU: U tajnosti sa svojim učenikom kuje plan da preuzme kormilo opštine!?

Nakon sukoba koji je u petak izbio između predsednika opštine Petrovca na Mlavi Duška Nedinića i njegovog zamenika Gorana Ristića, došlo je do tektonskog poremećaja u petrovačkom SNS-u.

Kako saznaje “TPKNEWS”, Gorana Ristić u Petrovcu poznatiji kao Rile časovničar, zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi, čovek koji ima završenu samo osnovnu školu.

Nakon završene osnovne škole, nastavio je studiranje u srednjoj školi u Smederevu, ali, studiranje nije bila njegova jača strana, pa je pred kraj prve godine, odustao.

Naime, nakon što je napustio studie, Rile je izučio zanat kao časovničar u radnji svog oca u Petrovcu. Međutim, kako saznajemo, za buduće planove koje ima na umu potrebna mu je diploma srednje završene škole, pa se uveliko preko vezica raspituje gde i kako se može nabaviti diploma srednje škole, a naravno, po mogućnosti, i fakulteta.

Dok kupljenu diplomu, ako kojim slučajem i uspe da do nje dođe, verovatno će da je plati sa 10.000 evra koje je uzeo od Gvozdićevog oca da bi mu zaposlio sina Borisa Gvozdića kao pomoćnika predsednika opštine.

Međutim, kako nam je naš opštinski insajder rekao, Ristić ne podržava aktuelnu politiku SNS-a, a još manje aktuelnog predsednika opštine i njegove odluke, to je najveći razlog zbog čega je sa njim ušao u sukob, zato je rešio da mu okrene leđa, pa sada sa njegovim učenikom Borisom koga je zaposlio, tajno kuje plan kako da preuzme kormilo opštine.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker